Мечтата на всяка домакиня
Чопър - специалист
Там е 60 кв етаж на вили и могили ,всичко е за ремонт,а финансите са ограничени, така че каквото мога сама ще правя....Аз съм сръчна :lol:А снимки ще мога да направя евентуално другата седмица-за сега няма да ходя натам.
Master_Kenobi - V.I.P.
Хм, интересно ще ми да те видя лично покатерена на покрива... Хвани някой сръчен мъж за тая работа. Ама не ти е много жал за него, ако се сурне от покрива! :-D
Чопър - специалист
Защо усещам опит за подигравка?! :roll: Недей да си ме представяш от тези с големия маникюр....Мога да работя повече от някои мъже....!!!!!! :-D
vidrata - специален-специалист
Еееей чопърче споко бе тук по някога се шегуваме .Не е насериозно
Master_Kenobi - V.I.P.
Чопър написа:
Защо усещам опит за подигравка?! :roll: Недей да си ме представяш от тези с големия маникюр....Мога да работя повече от някои мъже....!!!!!! :-D
Наистина си много мнителна, вече ще внимавам. Извинявай!
До къде го докара?
Чопър - специалист
До под кривата круша....Поради липса на средства обекта е замразен :lol: Евентуално до другата седмица. Замислих се за нещо...Ако бутна долната част от комина , как ще се задържи горната? :? И не си мислете , че се връзвам чак толкова. Нося майтап :lol:
Master_Kenobi - V.I.P.
Master_Kenobi написа:
Що не ползваш тая дупка в покрива. Ако няма как оставиш частта от комина над покрива (в смисъл, ако няма как да се задържи, да стъпи на нещо), Използвай само дупката в покрива, пусни една лека тръба през нея, постесни дупката и ето ти изход за аспиратора.
Тоест, ако частта от комина, която е над покрива, няма как да я задържиш и укрепиш (което може да се прецени само на място, и снимки едва ли ще помогнат), махни и нея и ползвай само дупката (отвора, де) в покрива. Пусни тръбата на аспиратора през нея. После стесняваш и изолираш около нея. В частта си над покрива тръбата на аспиратора е добре да е от твърд материал - кюнец, улук, ПВЦ или нещо такова. Желателно е и шапчица да му се монтира.

Тема "Тръба на аспиратор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: