Там е 60 кв етаж на вили и могили ,всичко е за ремонт,а финансите са ограничени, така че каквото мога сама ще правя....Аз съм сръчна
А снимки ще мога да направя евентуално другата седмица-за сега няма да ходя натам.

Чопър написа:Защо усещам опит за подигравка?!Наистина си много мнителна, вече ще внимавам. Извинявай!Недей да си ме представяш от тези с големия маникюр....Мога да работя повече от някои мъже....!!!!!!
Master_Kenobi написа: Що не ползваш тая дупка в покрива. Ако няма как оставиш частта от комина над покрива (в смисъл, ако няма как да се задържи, да стъпи на нещо), Използвай само дупката в покрива, пусни една лека тръба през нея, постесни дупката и ето ти изход за аспиратора.Тоест, ако частта от комина, която е над покрива, няма как да я задържиш и укрепиш (което може да се прецени само на място, и снимки едва ли ще помогнат), махни и нея и ползвай само дупката (отвора, де) в покрива. Пусни тръбата на аспиратора през нея. После стесняваш и изолираш около нея. В частта си над покрива тръбата на аспиратора е добре да е от твърд материал - кюнец, улук, ПВЦ или нещо такова. Желателно е и шапчица да му се монтира.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: