dimov6 написа:Селски кви са тея сметки, тва не е ...
 Никви сметки ти не правя (омотал си се в цитатите). Аз само те цитирам. Допуснах, че някой не е забелязал за каво финансиране става въпрос. Не ми звучи най-безобидно, че някакви бая пари на една община са изсипани в нечия частна къща. Някак си подозрително ми звучи, че не е имало по-нуждаещи се. Типично по нашенски си се домогнал до нещо и с всичката си наглост ревеш
  Никви сметки ти не правя (омотал си се в цитатите). Аз само те цитирам. Допуснах, че някой не е забелязал за каво финансиране става въпрос. Не ми звучи най-безобидно, че някакви бая пари на една община са изсипани в нечия частна къща. Някак си подозрително ми звучи, че не е имало по-нуждаещи се. Типично по нашенски си се домогнал до нещо и с всичката си наглост ревеш   Кажи ни ако обичаш къде се е случило това! Може някой да ти изпрати някоя телевизия, вместо да се мъчиш да правиш блог. Струва ми се, че ще се намерят журналисти да популяризират "проблемите ти".
  Кажи ни ако обичаш къде се е случило това! Може някой да ти изпрати някоя телевизия, вместо да се мъчиш да правиш блог. Струва ми се, че ще се намерят журналисти да популяризират "проблемите ти".

Сам е малко кофти по принцип, ама трябва да ти е дебел врата ;) иначе винаги ще се съмнявам дали е изпълнено като хората.
  Сам е малко кофти по принцип, ама трябва да ти е дебел врата ;) иначе винаги ще се съмнявам дали е изпълнено като хората.  

Дали има и 20% (12º)? За метални керемиди се говори минимум 14º до колкото съм чел.
  Дали има и 20% (12º)? За метални керемиди се говори минимум 14º до колкото съм чел.