При първоначалното палене имахме такова припушване и мирис на боя. Все пак боята обгаря. Но това е доста силен пушек, който мисля, че не е обичаен. Ние нямаме такава аномалния с нашата. Ecospar 12кв

roland написа:Очаквам мнение с добри параметри на Алба 18. Откакто я инсталираха 1-2 пъти си играх и гореше добре, но в последствие пак взе да черни бързо и да не ми харесва как натрупва сажди по камерата. Моля, някой който се е заиграл повече от мен да предложи читава настройка за новия сезон. Също така се замислям да правя бартер с някой за Аурига 25, защото скоро ще пускам още 2 стаи от къщата и се съмнявам, че албата ще смогва. Сигурен съм, че заради препоръки от запас, половината население си накупха Аурига за апартаменти и къщи по 70 квадрата и сега се чудят какво да ги правят. Албата ми е от новите модели с двата капака, купувана Октомври м.г.Дай си настройките на пар. 10,18,24 и 28 , за ориентир.
nokoniko написа:4/175, 5/100, 6/30, 10/14, 18/44, 24/130, 28/180, 67/50roland написа:Очаквам мнение с добри параметри на Алба 18. Откакто я инсталираха 1-2 пъти си играх и гореше добре, но в последствие пак взе да черни бързо и да не ми харесва как натрупва сажди по камерата. Моля, някой който се е заиграл повече от мен да предложи читава настройка за новия сезон. Също така се замислям да правя бартер с някой за Аурига 25, защото скоро ще пускам още 2 стаи от къщата и се съмнявам, че албата ще смогва. Сигурен съм, че заради препоръки от запас, половината население си накупха Аурига за апартаменти и къщи по 70 квадрата и сега се чудят какво да ги правят. Албата ми е от новите модели с двата капака, купувана Октомври м.г.Дай си настройките на пар. 10,18,24 и 28 , за ориентир.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: