Запалката влиза и всички чаркалъци
Утре имам пуск ,да видим аз какво ще направя
.

kuuuuuul написа:За тебе не се притесняваме,няма начин да не се справишНа тебе с удоволствие бих дал парите за гаранцията ,ама на тоя дистрибутор дето попаднах
май ще е по добре без нея.Това впечатление ми е от малкия контакт който съм имал до сега с него.Я кажете къде е най добре да се сложи датчика за температурата на водата в котела,в долната(по малката дупка) няма как освен да се опре в стената,в горната (по голяма) има дупка ма тя огромна
?Изолацията на този котел е символична,стария ми котел турски Демрад си е с каменна вата и се загрява по малко (външно) от това чудо на техниката.
Ако го бяха направили с плътна каменна вата едва ли щеше да се оскъпи с повече от 15-20лв.
m.eit написа:Моята я завиха с метална скоба за изходящата тръба ...kuuuuuul написа:За тебе не се притесняваме,няма начин да не се справишНа тебе с удоволствие бих дал парите за гаранцията ,ама на тоя дистрибутор дето попаднах
май ще е по добре без нея.Това впечатление ми е от малкия контакт който съм имал до сега с него.Я кажете къде е най добре да се сложи датчика за температурата на водата в котела,в долната(по малката дупка) няма как освен да се опре в стената,в горната (по голяма) има дупка ма тя огромна
?Изолацията на този котел е символична,стария ми котел турски Демрад си е с каменна вата и се загрява по малко (външно) от това чудо на техниката.
Ако го бяха направили с плътна каменна вата едва ли щеше да се оскъпи с повече от 15-20лв.
Шах, шех и две пешки метър !![]()
Има си гилза за поставяне на датчика монтирана на котела фабрично ,ще трябва да се поразкачи, некой капак с изолация все пак.
Гилзата се намира отзад където е фукса(кюнеца) на същото ниво както е извода за топла вода но от другата страна.
Вижда се една черна пластмасова гайка отвива се прокарва се датчика през нея и се напъхва във гилзата докато опре във дъното.
![]()
пп. Мале ,мале питам се колко ли народ с грейко експерт са си монтирали датчика на правилното място!
bedamusa написа:m.eit написа:Моята я завиха с метална скоба за изходящата тръба ...kuuuuuul написа:.
Шах, шех и две пешки метър !![]()
Има си гилза за поставяне на датчика монтирана на котела фабрично ,ще трябва да се поразкачи, некой капак с изолация все пак.
Гилзата се намира отзад където е фукса(кюнеца) на същото ниво както е извода за топла вода но от другата страна.
Вижда се една черна пластмасова гайка отвива се прокарва се датчика през нея и се напъхва във гилзата докато опре във дъното.
![]()
пп. Мале ,мале питам се колко ли народ с грейко експерт са си монтирали датчика на правилното място!
bedamusa написа:Моята я завиха с метална скоба за изходящата тръба ...Много "умно" са направили. Котелът сигурно има стрелка за температура? Намираш къде му е гилзата, вадиш неговия датчик и вкарваш тоя на горелката. А котелния датчик може да лепиш някъде на по-неотговорно място.
Kondor1 написа:Пак шах,шех!bedamusa написа:Моята я завиха с метална скоба за изходящата тръба ...Много "умно" са направили. Котелът сигурно има стрелка за температура? Намираш къде му е гилзата, вадиш неговия датчик и вкарваш тоя на горелката. А котелния датчик може да лепиш някъде на по-неотговорно място.
m.eit написа:Не знам кой какво трябва да чете. Първо - не мога да знам какво точно има bedamusa - експерт или просто горелка. Второ - сам казва, че са му го закачили на някаква тръба. Трето - с това шех не си чак толкова забавен, колкото смяташ.Kondor1 написа:Пак шах,шех!bedamusa написа:Моята я завиха с метална скоба за изходящата тръба ...Много "умно" са направили. Котелът сигурно има стрелка за температура? Намираш къде му е гилзата, вадиш неговия датчик и вкарваш тоя на горелката. А котелния датчик може да лепиш някъде на по-неотговорно място.
Човече чети,Грейко експерт си има отделна гилза специално за датчика на температурата,не е нужно да махаш термоманометъра който е комбиниран уред и там няма как да пъхнеш датчика за температура(РТ 1000)
Kondor1 написа:Да се обзаложиме ли че е с грейко експерт,или мисленето е трудна работа за тебе?m.eit написа:Не знам кой какво трябва да чете. Първо - не мога да знам какво точно има bedamusa - експерт или просто горелка. Второ - сам казва, че са му го закачили на някаква тръба. Трето - с това шех не си чак толкова забавен, колкото смяташ.Kondor1 написа: Много "умно" са направили. Котелът сигурно има стрелка за температура? Намираш къде му е гилзата, вадиш неговия датчик и вкарваш тоя на горелката. А котелния датчик може да лепиш някъде на по-неотговорно място.Пак шах,шех!
Човече чети,Грейко експерт си има отделна гилза специално за датчика на температурата,не е нужно да махаш термоманометъра който е комбиниран уред и там няма как да пъхнеш датчика за температура(РТ 1000)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: