DMN написа: +1DMN, ако някой те попита "може ли да намажа накладките с грес, за да не скърцат" какво ще му отговориш?
Ами ще му кажа да не го прави!
А ти какво ще му кажеш, ако попита теб?
DMN написа: +1DMN, ако някой те попита "може ли да намажа накладките с грес, за да не скърцат" какво ще му отговориш?
Junak написа:Аз пък ще му кажа да стои по далече от автомобили за ремонт. Защото някой път ще пропусне да попита...Ами, ако беше му казал, че най-вероятно накладките му са за смяна и ако е все пак технически грамотен човек, може сам да ги прегледа и да види - кое, що - лошо ли щеше да направиш? Или ти си се родил научен?
hidrazin написа:Лошо ще бъде да казваш на някой как да си направи сам инсталацията ако той замерва......Има такива случаи на направени инсталации, които все още работят без проблем(поне 25 г.) - въпрос на техническа грамотност, която не задължително е свързана със специализация "Електротехника". Просто има нещо в главата на човека, който я е правил.
DMN написа:Ако беше технически грамотен, никога нямаше да зададе такъв въпрос. И не съм се родил научен, но се старая да се науча...Junak написа:Аз пък ще му кажа да стои по далече от автомобили за ремонт. Защото някой път ще пропусне да попита...Ами, ако беше му казал, че най-вероятно накладките му са за смяна и ако е все пак технически грамотен човек, може сам да ги прегледа и да види - кое, що - лошо ли щеше да направиш? Или ти си се родил научен?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: