Моята духалка за сега топли обаче проблема и е в духането  Като почне да духа и комшиите явно завиждат, че идат и удрат яко по вратат оти не чувам звънеца. А жената
  Като почне да духа и комшиите явно завиждат, че идат и удрат яко по вратат оти не чувам звънеца. А жената   вика прахосмукачката почна да грее.
 вика прахосмукачката почна да грее.
Е домсъвета реши духалката да подмени. Обикалям магазини вече дни и нема духалка да ме впечетли. Некои чинат по 15 пари ала колко време комшията ще издържи на врата ни да не позвъни
 ала колко време комшията ще издържи на врата ни да не позвъни  

Явно ще потреба на поправи си сам да се зелега

Като почне да духа и комшиите явно завиждат, че идат и удрат яко по вратат оти не чувам звънеца. А жената
  Като почне да духа и комшиите явно завиждат, че идат и удрат яко по вратат оти не чувам звънеца. А жената   вика прахосмукачката почна да грее.
 вика прахосмукачката почна да грее.Е домсъвета реши духалката да подмени. Обикалям магазини вече дни и нема духалка да ме впечетли. Некои чинат по 15 пари
 Явно ще потреба на поправи си сам да се зелега

Последна промяна от kozl на чет ное 09, 2017 10:22 am, променено общо 1 път.

. Дано да имаш късмет да дойдеш тука през зимата. Ако знаеш каква красота е. Трудно се изкарват зимните месеци, но си струва! Ще ми бъде приятно да се запознаем и дето се казва, да пием по едно на местна почва
 . Дано да имаш късмет да дойдеш тука през зимата. Ако знаеш каква красота е. Трудно се изкарват зимните месеци, но си струва! Ще ми бъде приятно да се запознаем и дето се казва, да пием по едно на местна почва   . Нашия град е малък и всички ме познават .Всичко добро и със здраве
 . Нашия град е малък и всички ме познават .Всичко добро и със здраве