Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bedamusa написа:
малко стана дублаж
Ни са притиснявай, това е най либералния форум, в който не се стига до ексцесии и в който пиша. Остана единствения.
Клапата ти е наобратно. Завърти я на 180 градуса!

Анди, имаш ли 33?
Rumen89 - специалист
https://youtu.be/9It46yOVLm0 комшита до нас най на края постигна някакъв резултат с неговият котел.
bedamusa - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
bedamusa написа:
малко стана дублаж
Ни са притиснявай, това е най либералния форум, в който не се стига до ексцесии и в който пиша. Остана единствения.

Анди, имаш ли 33?
Когато я обърна на 180 градуса стои постоянно отворена предполагам, че това е правилната и конфигурация а и сработва и отваря за в момента.
stelibg - специалист
bedamusa написа:
bedamusa написа:
малко стана дублаж

Когато я обърна на 180 градуса стои постоянно отворена предполагам, че това е правилната и конфигурация а и сработва и отваря за в момента.
https://bg-bg.facebook.com/kamininox/vi ... 7163390876

Не бързай да я въртиш погрешно
Имаш ЛС
stelibg написа:
bedamusa написа:

https://bg-bg.facebook.com/kamininox/vi ... 7163390876

Не бързай да я въртиш погрешно
Имаш ЛС
Сори, изказах са неподготвен! Не разбрах от първата снимка, че е родно производство. Конструктивна особеност.
Важното е, че работи, а само който има такъв регулатор, може да го оцени.
Поздрави!
andy_forresite - майстор
Тягата при bedamusa явно е доста силна щом дори с 10 пружини са излизали 200 градуса към гофрето. Определено има нужда от клапата-регулатор и добре че я е сложил. Термометърът ако е след регулатора няма да показва много вярно поради простата причина, че през открехната клапа ще се засмуква въздух от котелното, който въздух е с температура 20-ина градуса горе-долу.

За последно го споменавам това. Понятието цикъл може да го забравите. Няма такова нещо. Успоредно с момента на зареждането започва да тече и времето за паузата. Когато се зададе пауза 45 секунди то паузата е наистина 45 секунди, т.е. шнекът зарежда там колкото му е зададено и на всеки 45 секунди започва да зарежда. Каквото въведете в контролера, това става. Нищо не се събира, изважда, степенува, няма трети корен и логаритъм.
andy_forresite написа:
За последно го споменавам това. Понятието цикъл може да го забравите. Няма такова нещо. Успоредно с момента на зареждането започва да тече и времето за паузата. Когато се зададе пауза 45 секунди то паузата е наистина 45 секунди, т.е. шнекът зарежда там колкото му е зададено и на всеки 45 секунди започва да зарежда. Каквото въведете в контролера, това става. Нищо не се събира, изважда, степенува, няма трети корен и логаритъм.
За мен не е толкова важно, може и криво да съм си обяснил нещата.
Теб та разбирам малко трудно, а тук даже си противоречиш. Но и това не е важно, достатъчно е ти да си се разбираш.
Това написаното-
''Този изглед от екрана означава следното: при мощност 3-та степен, на всеки 30
секунди(Cycle), шнекът ще зарежда гориво в продължение на 4.8 секунди (Load).''
го разбирам, че за цикъл 30 секунди 4,8 зарежда и 25,2 бездейства.
Копирано от
http://snt-bg.com/wp-content/uploads/20 ... greyko.pdf
Та утре, ще грабна хронометъра и ще се сложи точка на това наистина, освен ако някой не го направи днес.
andy_forresite - майстор
Явно само аз съм го тълкувал грешно #-o . Интересно защо никой не ми направи забележка за таблицата за разхода на пелети. Там има колони подаване, пауза, цикъл. Разликата на трета при мен е 200 грама, ама съм подвел хората, на които я изпратих. Тц тц тц :^o
Трифоне, не засичай време, няма смисъл. Повредата е в моя телевизор.
bedamusa - специалист
Никой ен спомена какво правите като искате да чистите защото много пуши, каква е схемата при вас?
Bobi Arnaudov - специалист
andy_forresite написа:
Явно само аз съм го тълкувал грешно #-o . Интересно защо никой не ми направи забележка за таблицата за разхода на пелети. Там има колони подаване, пауза, цикъл. Разликата на трета при мен е 200 грама, ама съм подвел хората, на които я изпратих. Тц тц тц :^o
Трифоне, не засичай време, няма смисъл. Повредата е в моя телевизор.
И аз затова спорих с брата, защото цикъл/почивка нещо не ми се струва, че е едно и също. В крайна сметка се оказах прав и таблицата ти е вярна, просто трябва настройката за цикъл на горелката да се копира от колона D. Тоест при мен съм си направил на първа мощност да пуска пелети 1,5 секунди, а самия цикъл съм го сложил 47 секунди, което означава че паузата ми е 45,5 секунди.

Поздрави

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: