bedamusa написа:малко стана дублажНи са притиснявай, това е най либералния форум, в който не се стига до ексцесии и в който пиша. Остана единствения.
Клапата ти е наобратно. Завърти я на 180 градуса!
Анди, имаш ли 33?
bedamusa написа:малко стана дублажНи са притиснявай, това е най либералния форум, в който не се стига до ексцесии и в който пиша. Остана единствения.
Трифон П.Трифонов написа:Когато я обърна на 180 градуса стои постоянно отворена предполагам, че това е правилната и конфигурация а и сработва и отваря за в момента.bedamusa написа:малко стана дублажНи са притиснявай, това е най либералния форум, в който не се стига до ексцесии и в който пиша. Остана единствения.
Клапата ти е наобратно. Завърти я на 180 градуса!
Анди, имаш ли 33?
bedamusa написа:https://bg-bg.facebook.com/kamininox/vi ... 7163390876Трифон П.Трифонов написа:bedamusa написа:малко стана дублажКлапата ти е наобратно. Завърти я на 180 градуса!
Когато я обърна на 180 градуса стои постоянно отворена предполагам, че това е правилната и конфигурация а и сработва и отваря за в момента.
stelibg написа:Сори, изказах са неподготвен! Не разбрах от първата снимка, че е родно производство. Конструктивна особеност.bedamusa написа:https://bg-bg.facebook.com/kamininox/vi ... 7163390876Трифон П.Трифонов написа: Клапата ти е наобратно. Завърти я на 180 градуса!
Когато я обърна на 180 градуса стои постоянно отворена предполагам, че това е правилната и конфигурация а и сработва и отваря за в момента.
Не бързай да я въртиш погрешно
Имаш ЛС
andy_forresite написа: За последно го споменавам това. Понятието цикъл може да го забравите. Няма такова нещо. Успоредно с момента на зареждането започва да тече и времето за паузата. Когато се зададе пауза 45 секунди то паузата е наистина 45 секунди, т.е. шнекът зарежда там колкото му е зададено и на всеки 45 секунди започва да зарежда. Каквото въведете в контролера, това става. Нищо не се събира, изважда, степенува, няма трети корен и логаритъм.За мен не е толкова важно, може и криво да съм си обяснил нещата.
andy_forresite написа:Явно само аз съм го тълкувал грешноИ аз затова спорих с брата, защото цикъл/почивка нещо не ми се струва, че е едно и също. В крайна сметка се оказах прав и таблицата ти е вярна, просто трябва настройката за цикъл на горелката да се копира от колона D. Тоест при мен съм си направил на първа мощност да пуска пелети 1,5 секунди, а самия цикъл съм го сложил 47 секунди, което означава че паузата ми е 45,5 секунди.. Интересно защо никой не ми направи забележка за таблицата за разхода на пелети. Там има колони подаване, пауза, цикъл. Разликата на трета при мен е 200 грама, ама съм подвел хората, на които я изпратих. Тц тц тц
![]()
Трифоне, не засичай време, няма смисъл. Повредата е в моя телевизор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: