• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Чираче - майстор
Keresteliev написа:
plamen6703 написа:
Това е твоят човек ....:
Твоят човек може да ти налЕпи плочки на вароциментена мазилка и ... до там!

:sad:
Само коментирам от линка. Твоя човек е управител на фирма, а не майстор. Едва ли може да лЕпи плочки :lol: Вижда се още, че е най-активен по вицовете. :? Иначе "ръси" мозък по всички коментирани въпроси.
iliya_i - майстор
@ чираче, човека освен че е управител на фирма, сам си лепи и плочките. Не разбирам, защо е тази злост, срещу всички, които знаят и могат нещо повече от теб. Да, прави го срещу пари, но тук дава и безплатни съвети, въпреки всички дребни душици като теб. Със сигурност си е заслужил всеки взет лев. А за това, че за твоята работа никой не иска да плаща не е виновен само той. :partyman:
Чираче - майстор
iliya_i написа:
@ чираче, човека освен че е управител на фирма, сам си лепи и плочките. Не разбирам, защо е тази злост, срещу всички, които знаят и могат нещо повече от теб. Да, прави го срещу пари, но тук дава и безплатни съвети, въпреки всички дребни душици като теб. Със сигурност си е заслужил всеки взет лев. А за това, че за твоята работа никой не иска да плаща не е виновен само той. :partyman:
В голяма грешка сте "колега". Нито ме познаваш, нито знаеш нещо за мен, нито какво знам и какво мога да правя. А си позволяваш да ме коментираш. Аз просто коментирах за линка.
Чираче - майстор
[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго![/quote]

Как пък успя за 15 мнения да го разбереш?

Нека плюенето да започне... СЕГА
Последна промяна от Virtex на чет ное 30, 2017 11:41 pm, променено общо 1 път.
iliya_i - майстор
Чираче написа:
[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго!

Нека плюенето да започне... СЕГА [/quote][/size]
Ти как пък не млъкна. Освен плюнки друго даде ли по темата? Може би тенекиен покрив за душкабината? Я покажи твоята (Чапара я показа, Джеки също). Virtex къде си? Този с какво помогна конструктивно по темата?
Чираче - майстор
iliya_i написа:
Ти как пък не млъкна. ?
И какво те дразни, просто не разбирам. Всеки има право на мнение, нали?
Virtex - майстор
Чираче написа:
И какво те дразни, просто не разбирам. Всеки има право на мнение, нали?
Защото е много лесно да се плюе. А от теб друго рядко се вижда, когато става дума за труда на другите.

Така че ако е възможно, ако няма какво да добавиш по темата да не плюеш необосновано по труда на помагащи хора.
chapara - майстор
Чираче написа:
[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго!

Нека плюенето да започне... СЕГА [/size][/quote]

НЕЩАСТНИК
:lol: :-D

Извинения към автора на темата :prayer:
Чираче - майстор
Виждам, че и възпитанието ти е на същото ниво. :? :lol:
chapara - майстор
Чираче написа:
Виждам, че и възпитанието ти е на същото ниво. :? :lol:
Буклук

Всекиму заслуженото :lol:
  • 1