Keresteliev написа:Само коментирам от линка. Твоя човек е управител на фирма, а не майстор. Едва ли може да лЕпи плочкиplamen6703 написа:Това е твоят човек ....:Твоят човек може да ти налЕпи плочки на вароциментена мазилка и ... до там!

Keresteliev написа:Само коментирам от линка. Твоя човек е управител на фирма, а не майстор. Едва ли може да лЕпи плочкиplamen6703 написа:Това е твоят човек ....:Твоят човек може да ти налЕпи плочки на вароциментена мазилка и ... до там!
iliya_i написа:@ чираче, човека освен че е управител на фирма, сам си лепи и плочките. Не разбирам, защо е тази злост, срещу всички, които знаят и могат нещо повече от теб. Да, прави го срещу пари, но тук дава и безплатни съвети, въпреки всички дребни душици като теб. Със сигурност си е заслужил всеки взет лев. А за това, че за твоята работа никой не иска да плаща не е виновен само той.В голяма грешка сте "колега". Нито ме познаваш, нито знаеш нещо за мен, нито какво знам и какво мога да правя. А си позволяваш да ме коментираш. Аз просто коментирах за линка.
Чираче написа:[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго!Как пък успя за 15 мнения да го разбереш?
Чираче написа:И какво те дразни, просто не разбирам. Всеки има право на мнение, нали?Защото е много лесно да се плюе. А от теб друго рядко се вижда, когато става дума за труда на другите.
Чираче написа:[quote="redbox"]...са най-ценните и отлични майстори тук. Всяка лоша дума за тях е безпочвена, плод само на завист и нищо друго!Как пък успя за 15 мнения да го разбереш?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: