Ако не изключваш радиатора в хола, може би няма да имаш проблеми. Особено ако стане по-студено. И със заводските настройки ще работи. Ако правиш промени, записвай къде пипаш, за да може в случай на нужда да възстановиш настр.

burner написа:Да, реших проблема. След като в книжката не е написано много добре за какво е това HV2 - "сигнализира при включен вентилатор" немога да разбера какъв вентилатор, на схмета пише, че е пресостат ... та затова след по-задълбочено наблюдаване при пробите за пускане и даването на грешката, се позачетох в менютата в книжката и реших да вдигна T10 в меню TP05 на 30 сек. и вече нямам проблем.Bolqri написа:Да не би да е от запушен пресостат за налягането?idavi написа:Здравейте, от месец и половина ползвам Burnit 13kW, от преди седмица започна да дава грешка 02 при пускане. Отначало след 2-3 опит и запалваше но в момента не иска.Решили проблема, и при мен започна дая дава тая грешка
В по-предни постове е написано меню TP08 параметър A14 да е 0, но той си е така ... грешката остава и не иска да тръгне.
Някой има ли идея какво може да е?
Ако някой има идея от какво прави така нека помага
idavi написа:Понеже не съм във вкъщи, този параметър който си променил за какво отговаряburner написа:Да, реших проблема. След като в книжката не е написано много добре за какво е това HV2 - "сигнализира при включен вентилатор" немога да разбера какъв вентилатор, на схмета пише, че е пресостат ... та затова след по-задълбочено наблюдаване при пробите за пускане и даването на грешката, се позачетох в менютата в книжката и реших да вдигна T10 в меню TP05 на 30 сек. и вече нямам проблем.Bolqri написа: Решили проблема, и при мен започна дая дава тая грешкаДа не би да е от запушен пресостат за налягането?
Ако някой има идея от какво прави така нека помага
п.с. Нямам информация какво следи този пресостат в камината? Не съм сигурен дали въобще го има? При положение, че си следя налягането в тръбната мрежа и си е ок.
Другото е да следи налягането на изходящите газове и да се омотва нещо при високо атмосферно.
Bolqri написа:Параметъра е "Време за забавяне HV2 при сигнал за авария" - времето беше 20 сек. и аз го увеличих на 30.idavi написа:Понеже не съм във вкъщи, този параметър който си променил за какво отговаряburner написа: Да не би да е от запушен пресостат за налягането?Да, реших проблема. След като в книжката не е написано много добре за какво е това HV2 - "сигнализира при включен вентилатор" немога да разбера какъв вентилатор, на схмета пише, че е пресостат ... та затова след по-задълбочено наблюдаване при пробите за пускане и даването на грешката, се позачетох в менютата в книжката и реших да вдигна T10 в меню TP05 на 30 сек. и вече нямам проблем.
п.с. Нямам информация какво следи този пресостат в камината? Не съм сигурен дали въобще го има? При положение, че си следя налягането в тръбната мрежа и си е ок.
Другото е да следи налягането на изходящите газове и да се омотва нещо при високо атмосферно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: