Да тази тръба е пак затапена/сгъната/,но църцори малко
Отдолу на РС влиза студената
vrangelov написа:genzlat написа:Да тази тръба е пак затапена/сгъната/,но църцори малкоДрасни една схема на хидравликата, че не разбрах къде църцори. Всичко сам ли си си правил?
genzlat написа: На рисунката е показано, църцори от топлата тръба дето прелива в РСАз не виждам да е показано. Не виждам помпата. Не виждам дължината на тръбите след колекторите. Не виждам правят ли чупки.
нищо не съм правил сам, сега сам действам- откакто пуснах темата
Hoвoceлckи написа:Не разбирам защо не отговаряш коректно на всичките ми въпросии аз не разбирам защо мислилиш,че отговорите ми са некоректни-та нали се напъвате в моя полза?Системата ти е доста фалшива. Вземи направи по-реалистична скица (до колкото можеш). Ако ще ти е по-лесно я надраскай на хартя и я снимай. Гледай да отразиш къде тръбите ти имат качвания и спускания. Там се обрзуват въздушни възглавници, които понякога много трудно се оправят от самосебе си (от увличане на въздуха от движещата се вода).
vrangelov написа:genzlat написа: На рисунката е показано, църцори от топлата тръба дето прелива в РСАз не виждам да е показано. Не виждам помпата. Не виждам дължината на тръбите след колекторите. Не виждам правят ли чупки.
нищо не съм правил сам, сега сам действам- откакто пуснах темата
"Майстора" какво мисли по въпроса...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: