Трифон П.Трифонов написа:Борката кърти мифки. Гледал съм сичките му клипове.Аз за разлика от теб няма да сменям клавиатурата от цъкаНИЕ. Ти си уникално заядлив човек, който вярва само на видимото на 2 метра от носа си. Как да ти го обясня веднъж за винаги че новия контролер и въобще при горелките от поне година насам са много чувствителни към напрежението. Това че само аз съм писал за този проблем не означава, че такъв няма. Знам и за други, които патят от това, но не пишат тук. Този форум и особено тази тема се четат всеки ден от хиляди хора. Спри да се заяждаш и да ми правиш разни вметки по темите кога съм щял да пиша, за кой подозираш че ще пише и си намести очилцата белким видиш по-далеч от собствените си разбирания...
Предполагам, че не е променял настройките на горелката.
Вижда се разликата от тази и миналата година.
Андии, кога са били оборотите на вентилатора повече? А напрежението?
andy_forresite написа: Аз за разлика от теб няма да сменям клавиатурата от цъкаНИЕ. Ти си уникално заядлив човек, който вярва само на видимото на 2 метра от носа си. Как да ти го обясня веднъж за винаги че новия контролер и въобще при горелките от поне година насам са много чувствителни към напрежението. Това че само аз съм писал за този проблем не означава, че такъв няма. Знам и за други, които патят от това, но не пишат тук. Този форум и особено тази тема се четат всеки ден от хиляди хора. Спри да се заяждаш и да ми правиш разни вметки по темите кога съм щял да пиша, за кой подозираш че ще пише и си намести очилцата белким видиш по-далеч от собствените си разбирания...Благодаря ти, Анди! Широко скроен съм, ще си купя и очилца.
Готин си, не мога да не ти обърна внимание.
Проблеми с напрежението и оборотите няма или поне не е жизнено и количествено важен.
Излез от тунела и ако можеш- Прощавай!