• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
romanpm - майстор
Може ако го правиш с маркуча :? , аз съм го правил с вода от слънчевия , друг е въпроса че трябва да се правиш на програматор и да "уцелваш" моментите и температурата . А като и налееш ръчно вода тя сама спира студената , контрола е на ниво :-D ...
alfman - напреднал
Justy написа:
..... А за входното налягане съм прав / ако не е елиминиран датчика /
а как тогава моята пералня е с минимум половин атмосфера на входно ниво....технологията напредва(......информирайте се преди да пишете глупости...)макс 10 бара и 25оС. Защо не обръщате внимание и на градусите, които ако се вкарат повече от допустимите през помпата на пералнята изчислена със студен воден вход би могло да предизвика нарушаване структурата на уплътненията а това води до разхерметизиране на уреда.

към темата-не е желателно да правиш подобно нещо защото по ефтино ще ти излезе да си купиш нова пералня клас "АА" от която ще икономисаш повече от колкото силтала да я правиш с топла и студена вода.
Justy - майстор
alfman написа:
Justy написа:
..... А за входното налягане съм прав / ако не е елиминиран датчика /
а как тогава моята пералня е с минимум половин атмосфера на входно ниво....технологията напредва(......информирайте се преди да пишете глупости...)макс 10 бара и 25оС. Защо не обръщате внимание и на градусите, които ако се вкарат повече от допустимите през помпата на пералнята изчислена със студен воден вход би могло да предизвика нарушаване структурата на уплътненията а това води до разхерметизиране на уреда.

към темата-не е желателно да правиш подобно нещо защото по ефтино ще ти излезе да си купиш нова пералня клас "АА" от която ще икономисаш повече от колкото силтала да я правиш с топла и студена вода.
Прочети тук и преосмисли глупостите. 25 градуса да повредят уплътнение - то да не е от восък, бре :lol: И прочети разликата между уплътняване и херметизация на уред :?

ПП Датчикът за налягане на входната вода е във веригата на моторчето на програматора. Може да пробваш да го шунтираш - ще ти разхерметизира портфейла, та даже ще го вакуумира :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Вход за топла вода на пералня Силтал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: