Може ако го правиш с маркуча
, аз съм го правил с вода от слънчевия , друг е въпроса че трябва да се правиш на програматор и да "уцелваш" моментите и температурата . А като и налееш ръчно вода тя сама спира студената , контрола е на ниво
...

Justy написа:..... А за входното налягане съм прав / ако не е елиминиран датчика /а как тогава моята пералня е с минимум половин атмосфера на входно ниво....технологията напредва(......информирайте се преди да пишете глупости...)макс 10 бара и 25оС. Защо не обръщате внимание и на градусите, които ако се вкарат повече от допустимите през помпата на пералнята изчислена със студен воден вход би могло да предизвика нарушаване структурата на уплътненията а това води до разхерметизиране на уреда.
alfman написа:Прочети тук и преосмисли глупостите. 25 градуса да повредят уплътнение - то да не е от восък, бреJusty написа:..... А за входното налягане съм прав / ако не е елиминиран датчика /а как тогава моята пералня е с минимум половин атмосфера на входно ниво....технологията напредва(......информирайте се преди да пишете глупости...)макс 10 бара и 25оС. Защо не обръщате внимание и на градусите, които ако се вкарат повече от допустимите през помпата на пералнята изчислена със студен воден вход би могло да предизвика нарушаване структурата на уплътненията а това води до разхерметизиране на уреда.
към темата-не е желателно да правиш подобно нещо защото по ефтино ще ти излезе да си купиш нова пералня клас "АА" от която ще икономисаш повече от колкото силтала да я правиш с топла и студена вода.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: