jorko__82 написа:Здравейте,имам следния проблем с камина на Еко спар .Проблема се състои в следното:Напиши параметрите да видим какво можем да направим и каква е камината 18kw 25kw ?
1.Първият път камината пали без проблем гори известно време до достигане на зададената температура гасни и при повторно запалване не може да се възпламени и излиза индикатор липса на гориво а чашката долу е препълнена.Уточнявам че в чашката за пелети не остава шлака и други отпадъци които могат да пречат на запалката да нагрее пелетите.
2.От контролера се опитвам да дам режим на подаване по нисък но на какъвто и режим да настроя подаването е едно и също както и периода през който се подава.
Камината е още в гаранция но магазина от който е купих е прекратил отношения с вносителя и не искат да изпратят сервизен техник да е погледне .Има друга фирма която е представител на марката но и те отказват да дойдат понеже не е закупена от тях затова моля вас ако може да помогнете .
Да това което ще направя е да сезирам комисията за защита на потребителите но го оставям за последно.
Към колегата с параметрите били ми обяснил как да вляза в системното меню на камината да видя тези параметри защото честно да си кажа незнам как става и се притеснявам да не объркам нещо понеже камината е ползва моят дядо и аз не съм имал работа с нея до този момент ,не ми сее налагало , но май дойде и това време за съжаление.Само да уточня камината е суха 10 kw