да ви питам за някакви рецепти с райска ябълка - тая година е народила чудо и не знам какво да я правя , а по принцип я дават страшно полезна.За рецепта намерих само това: 
Сок
Няколко узрели плода се нарязват на дребни парчета. Поставят се в емайлиран съд с гореща вода. Похлупват се плътно и престояват така около 5 минути
. След това водата се прецежда, а нарязаните ябълки се пасират. Полученият сок се излива в тъмни бутилки, които се затварят с капачки. За по-дълготрайна употреба може да се стерилизират на водна баня в продължение на 10 - 12 минути. Този сок е общоукрепваща напитка, идеална за студените месеци.
								
															
																															
																								
															Сок
Няколко узрели плода се нарязват на дребни парчета. Поставят се в емайлиран съд с гореща вода. Похлупват се плътно и престояват така около 5 минути
. След това водата се прецежда, а нарязаните ябълки се пасират. Полученият сок се излива в тъмни бутилки, които се затварят с капачки. За по-дълготрайна употреба може да се стерилизират на водна баня в продължение на 10 - 12 минути. Този сок е общоукрепваща напитка, идеална за студените месеци.


 
  