Moni83 написа:Значи требва да зема 3 кондезатора 1,2,3 мфМдааа. Не знам дали ще ползваш вентилатора на абсолютният максимум. Тогава може и без кондензатора 3микро, ами ще е накъсо там.
Не знам дали ще го търпиш на тая скорост.
Moni83 написа:Значи требва да зема 3 кондезатора 1,2,3 мфМдааа. Не знам дали ще ползваш вентилатора на абсолютният максимум. Тогава може и без кондензатора 3микро, ами ще е накъсо там.
Moni83 написа:Така мисла и аз 1 и 2 а 3 мяна да го връзвамМоже да не го връзваш изобщо 3микро. Пък ако решиш после че не ти стига - ще го вържеш тогава.
Moni83 написа:Здравейте отново: монтирах трите кондензатора заработи добре монтирах го пуснах вода през него тем.на водата е 13° но не изключва на зададена температура.правих проба задавам най голяната тем.30° в стаята е 22 но не спира.някаква идея?1. На охлаждане си избрал от дистанционното ?
Moni83 написа:На ауто не съм пробвал ще пробвам и ще вида как ще еВиж на автоматичен вентилатор и режим охлаждане дали спира вентилатора като стигне/подмине заданието.
Другите няма да ми трябват даже мисла 3 те режима да ги направа в едно с кондензатора 2 мф
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: