пон май 28, 2018 11:33 amSabonis написа:пон май 28, 2018 11:16 amfilmatoplo написа:добре е нали![]()
![]()

пон май 28, 2018 11:33 amSabonis написа:пон май 28, 2018 11:16 amfilmatoplo написа:добре е нали![]()
![]()
ср май 30, 2018 12:38 pmSabonis написа: благодаря на всички за изказаните мнения и препоръки, бяхте ми от голяма ползаИ от мен браво
вт юни 05, 2018 9:49 amventzi48 написа: Качил съм Виадруса на камера но имам съмнение, че смуче въздух в повече отколкото подава вентилатора. При ниски стойности на вентилатора /25-30%/ започва да пуши и да почернява котела. Имам съмнения, че не са добре уплътнени двете врати на котлето и между камерата и котела. Правих проби с хартиена лента при затворени врати-къса се .Имам идея с някаква димка при затворена димна клапа да видя откъде може да пропуши.Ако имаш в предвид че пуши в помещението и почернява котела от вън това означава че тягата на комина не е достатъчна кото пък означава че или е малък или преградите в котела са много.Филма за това те попита комина дали е наред и да разбереш от къде пропушва само с уплътняване няма да стане сигурно ще трябва да увеличиш тягата.
Ще съм благодарен за съвет.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: