ср юни 27, 2018 12:12 pmlpoik написа: Здравейте,може ли на мен аджамията градинар да ми кажете защо ми изсъхнаха листата на корнишоните,нещо трябва да се пръска ли.Герганите са по добре,но и те почнаха да съхнат.Пъпешите и те,вързали са малки,но и те ще изсъхнат.Краставиците са махнати и мога само да предположа, че иде реч за мана - най-добрия метод е с болно листо да се отиде в аптеката, а след това да се залагат нови корнишони, че тези са за изхвърляне.![]()
![]()
![]()
ср юни 27, 2018 12:49 pmpreslav написа:Добре,Благодаря.При вас има ли такива проблеми и с какво ги лекувате?ср юни 27, 2018 12:12 pmlpoik написа: Здравейте,може ли на мен аджамията градинар да ми кажете защо ми изсъхнаха листата на корнишоните,нещо трябва да се пръска ли.Герганите са по добре,но и те почнаха да съхнат.Пъпешите и те,вързали са малки,но и те ще изсъхнат.Краставиците са махнати и мога само да предположа, че иде реч за мана - най-добрия метод е с болно листо да се отиде в аптеката, а след това да се залагат нови корнишони, че тези са за изхвърляне.![]()
![]()
![]()