Чак когато минат над асмата да ги огрее слънцето,тогава може да извадиш малко късмет с домата,но не и с гроздето.Как ли се бере това нещо?
пон юли 09, 2018 2:48 pmlpoik написа: То вашите градини са цвете пред моята.Да споделя един експеримент,взех тази година насадих домати под асмата,тръгнаха като луди станаха високи по 3 метра,но няма домати от 20 корена 3-4 домата,дали от сянката така стана не знам.Абе това земеделието не е за всеки!но каквото такова.Мисля, че проблемът ти със завърза е във влажната и хладна година - ползвай доматин или унимил за опрашване на цветовете, няма значение, че много хора не го одобряват това мероприятие. Доматите ти са израсли заради сянката под асмата - имам 2 рози, които постоянно се правят на асми, търсят си светлото.![]()
За протокола - ходих до аптеката и ми казаха, че Верита и Санмайт са несъвместими, предложиха ми да подхраня листно доматите с Fe тор, но не ми дават гаранция за резултата. Слагам една голяма обеца на ухото си и преставам да се доверявам на всякакви хора - очевидно има агрономи и агрономи, както и с докторите, и с всички останали.