bat-mat
туй по средата бойлера ли е , ако да -то трябва да се сложи възвратен клапан на серпентината която се загрява от котела .

пет юли 27, 2018 11:27 amktch_1964 написа:+1
Чета най редовно и една тема за универсалните горелки в един друг форум, там има много хора които си карат универсалните
горелки предимно на слънчогледови пелети. До сега не съм прочел някой да се оплаче , че се е задръстил шнека и горелката е
спряла , или че имало дълги пелети които не вървят през шнека , или че горивната камера се е напълнила с пепел или шлака.
пет юли 27, 2018 3:59 pmbad_mad написа: Да колегаНа схемата са 3 помпи, щото теглят от един разединител, обединител или хидравличен изравнител.![]()
Възвратен клапан на входа или на изхода на серпентината? И ако сложа помпа на големият кръг към радиаторите мога ли да спестя на първо време помпите към етажите?
нед юли 29, 2018 5:06 pmшоп написа:Писал съм многократно, в т.ч. и в тази тема. Няма да е зле да четеш темите, по които взимаш отношение, за да знаеш за какво става дума. Аз например знам, в подробности, с какво се отопляват и топлят водата си всички често пишещи тук. Освен това, ако четеш повече отколкото пишеш, ще запълниш донякъде празнотата в знанията си.нед юли 29, 2018 4:57 pmВичи написа: Какви Тихелмани, какви въглища, това умря миналия век.
Вичи, ти с каво гориво се отопляваш?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: