пон окт 01, 2018 3:06 pmm.eit написа:нед сеп 30, 2018 10:10 pmgnt69 написа:На никой не му се пътува 70- 100 километра на ден в двете посоки,в Голямото село(София) има достатъчно работа за отоплителни техници,така че хората могат да си избират обектите.Плюс това дистрибуторите на грейко са здължени до 24 часа да обслужат аварийнна ситуация ,дали камина или горелка няма значение.нед сеп 30, 2018 10:01 pmelektra7777 написа:Каза им че си от Своге и се изпокриха.
Мислила ли си за камина на етажа, да не топлиш мазата. И друго да питам целодневно отопление или само сутрин и вечер.![]()
За тоя що духа ми е ясно, че никой няма да дойде, но аз ще си платя за огледа и транспорта. Никой предполагам няма да се изкриви от път, от Своге до София, при положение, че само ще направи оглед, а и ще му се плати за това! Иначе да, предполагам, че повечето фирми предлагат и оглед, преди да си поръчаш котел/камина преди това, но проблема е че аз не съм се спряла на нещо конкретно. Бях, но след прочетеното в този форум се разколебах. А искам първо да знам колко kw, са ми нужни и после да си избирам котел, марка, според цени, ефективност и т.н. Идването на човек за изчисляването на оглед не ми е голям проблем, а избора на котел. Пък и аз никой от вас тук, не съм молила да идва вкъщи, един от пишещите тук го подметна като идея.