• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 33
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Virtex - майстор
Правила, че има - има*, но това, за което пища се нарича обща култура, но явно няма смисъл да обяснявам нататък :wink:

* - относно правилата:
12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
:wink:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 10:41 pmVirtex написа:
elektra7777 - ако може да се пише по едно мнение, не 10 само от един потребител.

Практиката не е като в FB messenger/viber/SC/WhatsApp да се пишат по 1000 мнения едно след друго от един и същ потребител :)
С толкова забележки ми идва да напусна групата, но няма да Ви направя това удоволствие, поне не и докато не ми писне. И да Ви кажа, и други от форума ми казаха да не обръщам внимание на такива като Вас, на който не му харесва да не чете!!! :supz:
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 10:56 pmVirtex написа:
Правила, че има - има*, но това, за което пища се нарича обща култура, но явно няма смисъл да обяснявам нататък :wink:

* - относно правилата:
12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
:wink:
Хванахте ме, хаха, не съм чела правилата и честно казано за пръв път съм във форум изобщо! Сега остава и да ме накажете, та да си тръгна с КеФ. Каквото ми трябваше научих и Благодаря на всички!!! :prayer:
Съжалявам, че съм досадила на някои от Вас, вие явно сте един от тях, и благодаря на всички, които ме изтърпяха с многобройните ми, повтарящи се на моменти въпроси! Господ здраве да Ви дава!
Това е от мен! :wink:
vrangelov - специалист
пон окт 01, 2018 11:00 pmelektra7777 написа:

С толкова забележки ми идва да напусна групата, но няма да Ви направя това удоволствие, поне не и докато не ми писне. И да Ви кажа, и други от форума ми казаха да не обръщам внимание на такива като Вас, на който не му харесва да не чете!!! :supz:
Абонирам се за темата, да те чета. Настръхва ми косата.
elektra7777 - специалист
пон окт 01, 2018 11:14 pmvrangelov написа:
пон окт 01, 2018 11:00 pmelektra7777 написа:

Абонирам се за темата, да те чета. Настръхва ми косата.
Няма какво да се абонираш да ме четеш, виж, че искат да ми затворят устата...Не съм и предполагала, че има такива правила.Понеже съм с ниска обща култура, ще почна да пиша на лични, че за тук не ставам. Дано там поне да няма ограничения. Хах. Като съм проста и не чета правила.
Айде, лека от мен! Верно много обръщам внимание. Няма да ви досаждам повече. :wink:
vrangelov - специалист
Натрупването на няколко мнения едно след друго е неприятно за четене, но дори и стари потребители го правят понякога.
Остани във форума! Забавно е.
Аз харесвам прямите хора. Жалко е, че понякога това им качество е срещу тях.

Поздрави
elektra7777 - специалист
vrangelov, давам си сметка, че попрекалих с въпросите, даже много от тези, които ми отговаряха усещах, че се дразнят на моменти и въпреки всичко ме търпяха, повтаряха се и един малко ми се поскара. Но въпреки това не ми казаха нито веднъж колко да пиша или да не пиша, а повечко да чета. Имаше шеги, закачки и всичко в добрия тон!
Многократно се извинявах за досаждането и често казвах благодаря. Не ме срам да признавам слабостите си. Опитвам се да науча нещо тук и както казах, съвсем случайно попаднах на форума. Много хора ми помогнаха.
Радвам се, че има хора, които са се и забавлявали! И на мен ми бе приятно, освен полезно!!! :) Жалко, че все ще се намери някой, който да ти развали настроението. Лека вечер!
Поздрави и от мен!
LazarGanev - "Велик майстор"
elektra7777, сега се сетих, че един колега си продава котела - минава на термопомпа. Котелът е Теси (това са брандирани Слимпел), но не съм сигурен дали е 17 или 25кВт. Предполагам, че ще може да организира всичко да бъде с включен монтаж и пуск. Котелът е с подобрения (допълнителен топлоомменник-икономайзер от неръждавейка), цената ще е добра, но си е за дървесни пелети.
sian - специалист
вт окт 02, 2018 12:53 amLazarGanev написа:
elektra7777, сега се сетих, че един колега си продава котела - минава на термопомпа. Котелът е Теси (това са брандирани Слимпел), но не съм сигурен дали е 17 или 25кВт. Предполагам, че ще може да организира всичко да бъде с включен монтаж и пуск. Котелът е с подобрения (допълнителен топлоомменник-икономайзер от неръждавейка), цената ще е добра, но си е за дървесни пелети.
Моят котел е с фабрични подобрения....4.5м/2 нагревна площ. 6 броя хоризонтални топлообменници . Силните газове са +20 на водата...
Горелката е полска ретортна Екоенергия 35 кВ.. Това което отоплява назад във времето съм стигал до 7тона руски въглища. Миналата зима изгорих 5т. От една седмица котела работи. Ще се спира пролетта живи и здрави. При стайна 20С на домашните им е некомфортно...
Миналата зима го спрях средата на април. Нищо не рекламирам и продавам....
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 33

Тема "Съвет за котел дърва,въглища/пелети слънчогледови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: