Аз 2 мача гледах от цялото световно и печеше яко
Ама майтап да става
Тъпото е че сега вали и ме върна от палаткуване на яз. Доспат а и за сондаж не става абе мъка мъкаааа 

вт окт 23, 2018 10:05 pmKingLin написа: ...Баси романа, поздравления на тия дето ще го прочетат целия. Дано е полезен поне за някой, че язък за писанетоИ аз го прочетох целия, много полезно за мен инфо, имайки предвид, че това ни предстои съвсем скоро, ако все още времето позволява. Имам въпрос - защо трябва да се ходи до Басейнова дирекция - не става ли да се изпратят документите по куриер, с обратна разписка и искане на входящ номер? Аз поне така процедирам с тях от години, но говоря за фирмен сондаж с разрешително за водовземане, не съм наясно как стои въпроса за физически лица. И още един въпрос - при регистрацията на сондажа монтира ли се водомер?![]()
VanyaA написа: Имам въпрос - защо трябва да се ходи до Басейнова дирекция - не става ли да се изпратят документите по куриер, с обратна разписка и искане на входящ номер? Аз поне така процедирам с тях от години, но говоря за фирмен сондаж с разрешително за водовземане, не съм наясно как стои въпроса за физически лица. И още един въпрос - при регистрацията на сондажа монтира ли се водомер?Може и с куриер предполагам или поне упълномощено лице. Мен са ми на 15 мин с колата и затова ходя лично. Моя сондаж попада в графата "черпене до 10 кубически метра в денонощие", което е безплатно. Предполагам ако се регистрира на предприятие което ще прави повече от 10 кубика на ден водомер ще се сложи и ако се не лъжа цената беше нещо около 3 стотинки на кубик ама не ми приемай думите на доверие.
съб окт 27, 2018 12:16 pmBLUEPUPIL-2 написа: И както е тръгнала тенденцията за намаляване на нивото на подпочвените водиОткъде черпите тази информация? Моите наблюдения и от инфо на познати сондьори по софийско са коренно различни.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: