Да не забравиш РС и терморегулатора, иначе според мен печката е ок... И без злоба изчакай няколко дена и тогава бий тъпана.. Успехи

ср окт 24, 2018 9:47 pmborchoyor написа: Да не забравиш РС и терморегулатора, иначе според мен печката е ок... И без злоба изчакай няколко дена и тогава бий тъпана.. УспехиХахааа, то има още за доизкусуряване, ама....![]()
ср окт 24, 2018 10:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Е, да се представя, зает беше borcho, казвам се Борис Йорданов, ясен ли е ника, в повечето форуми съм borcho, където е заето borchoyor, май само така треа се пиша, ако идвате по Разлог питайте за мен, да пием по ракия. Айде дано нема повече обезвъздушср окт 24, 2018 9:47 pmborchoyor написа: Да не забравиш РС и терморегулатора, иначе според мен печката е ок... И без злоба изчакай няколко дена и тогава бий тъпана.. УспехиХахааа, то има още за доизкусуряване, ама....![]()
Чудно що тая печка не смогва.
Нещо ника ти ми е непонятен. Първо го четях Борчвор, ама не е туй.
Каратиста, малко ти са разхвърляни поясненията.
Сигур малее печката.
Аз да му мисля кък с 6 киловата дървени ши помагам на 20 котел.
ср окт 24, 2018 10:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Еми половината ми 2ри етаж е изолира, другата не е..Мисълта ми ако зема каминка с водна риза 29KW със сигурност ще е повече от необходимото, защото сега държи на 40...та дали няма да почне да прегрява, като има KW в излишък?ср окт 24, 2018 9:47 pmborchoyor написа: Да не забравиш РС и терморегулатора, иначе според мен печката е ок... И без злоба изчакай няколко дена и тогава бий тъпана.. УспехиХахааа, то има още за доизкусуряване, ама....![]()
Чудно що тая печка не смогва.
Нещо ника ти ми е непонятен. Първо го четях Борчвор, ама не е туй.
Каратиста, малко ти са разхвърляни поясненията.
Сигур малее печката.
Аз да му мисля кък с 6 киловата дървени ши помагам на 20 котел.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: