Разбрах , значи ще го мисля до таблото .... А за бойлера какво ще ме посъветвате от по горния ми пост? След като ще има ДТЗ и Предпазител .... нужно ли е това бойлерно табло ?

нед ное 04, 2018 12:55 pmbavareca7778 написа: Разбрах , значи ще го мисля до таблото .... А за бойлера какво ще ме посъветвате от по горния ми пост? След като ще има ДТЗ и Предпазител .... нужно ли е това бойлерно табло ?И мен много ме дразни и май май наистена ще го разкарам ....Днес успях да пробия дупка от бойлера през стената и сложих 3х2,5 СВТ
нед ное 04, 2018 5:21 pmsts написа: Без бойлерно табло през неопределен период смяна на ключ.Смяна на ключ ако е кенеф.Бойлерното табло/ ключ е силно препоръчителен да не кажа задължителен!А за коловете има много неща които трябва да се спазват отстояние от къщата ,забиване колегата горе го е споменал ако се заварят шините се прави точно по определен начин после се обработва заварката после измерване абе не е само бой с чука.....ако искаш да стане как трябва де !
Вие разбирате ли разликата м/у комбинирана ДТЗ и обща ДТЗ +АП.
Относно направата на заземление - разстоянето м/у коловете е 3 м.
Прави се изкоп с дълбочина 0.5 - 0.8 м. и на дъното се забиват коловете.
Връзката м/у шина и кабел може да се изпълни в контролна кутия.
Ако Вие бяхте прочели темата на колегата "radius" нямаше да се пише излишно тук.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: