tinalex написа:Аз мисля,че спокойно можеш да си направиш отворена система без никакъв риск.При добро проектиране и изпълнение няма опастност.Бих препоръчал ПЕ-АЛ тръби,манометър на видимо място,разширителен съд на топло и антифриз в системата.Човека от Враца,бог до го прости е имал система с метални тръби,поне това видях от снимката.И ако няма UPS ,подръка една пръскалка с оцет за всеки случай.Че явно не е шега работата.Добре изпълнената система най много да изври ако спре тока..
Bobivan написа:Има вероятност да се изкриви водната риза.По-добре е да се угаси навреме.tinalex написа:Аз мисля,че спокойно можеш да си направиш отворена система без никакъв риск.При добро проектиране и изпълнение няма опастност.Бих препоръчал ПЕ-АЛ тръби,манометър на видимо място,разширителен съд на топло и антифриз в системата.Човека от Враца,бог до го прости е имал система с метални тръби,поне това видях от снимката.И ако няма UPS ,подръка една пръскалка с оцет за всеки случай.Че явно не е шега работата.Добре изпълнената система най много да изври ако спре тока..