пет ное 16, 2018 8:04 amstridata написа: Добро утро! Имам един странен проблем.. Първи сезон съм парно и не ми е много ясно какво се случва. Горя слънчогледови пелети и от тях се образува една твърда "кора" която всеки ден си изпада от горелката, но явно днес нещо се е случило и почти е обгърнала цялата горелка и даде някаква грешка Задръстване или нещо отсорта.... Някакви идеи как да се справя с тази "кора"?Почисти горивната камера от шлак с нещо твърдо като пила ам хубаво и после кажи как е има ри го още проблема.Аааа и изчисти грешката
пет ное 16, 2018 9:44 amtihomir123 написа:Ще го направя, но тая коричка си я правеше още като чисто нова преди месец. Два три дни не съм му обръщал внимание и сутринта беше като пашкул около горивната камера. Сигурно за това се е задръстило?пет ное 16, 2018 8:04 amstridata написа: Добро утро! Имам един странен проблем.. Първи сезон съм парно и не ми е много ясно какво се случва. Горя слънчогледови пелети и от тях се образува една твърда "кора" която всеки ден си изпада от горелката, но явно днес нещо се е случило и почти е обгърнала цялата горелка и даде някаква грешка Задръстване или нещо отсорта.... Някакви идеи как да се справя с тази "кора"?Почисти горивната камера от шлак с нещо твърдо като пила ам хубаво и после кажи как е има ри го още проблема.Аааа и изчисти грешката