Всичко за дърводелството
stridata - специалист
вт ное 27, 2018 9:22 amnikel написа:
Първата маса с монети.Не е нещо особено ,но ще изправя недостатъците при следващата маса.
Бива. Светлата основа под монетите може би трябва да се направи поне като усещане с цвета на монетите?
themask - специалист
Чакаме втората маса със столевките ;)
nikel - специалист
Светлата част е двойно залепващо тиксо и е сложено ,защото има осветление отдолу.
Със столевки едва ли ще има маса /и дано да няма/.Не дай боже от инфлацията да не се наложи и маси да правим.
radius - майстор
Абе това не е ли незаконно?
nikel - специалист
Точно по тази причина не съм го залял със смола ,а е със стъкло.Не знам точно закона,но вържи попа да е мирно селото.
radius - майстор
Първата ми китара е 71 набор и едно време се шегувахме, че струва минимум 12ст. Защото на ключовете вместо врътки са запоени по 2ст. :lol:
Chefo77 - майстор
вт ное 27, 2018 2:16 pmnikel написа:
Точно по тази причина не съм го залял със смола ,а е със стъкло.Не знам точно закона,но вържи попа да е мирно селото.
Някой може ли да поясни кое е незаконно?
Алексов - напреднал
Една интериорна врата от об. кестен. Като за първо /по-сериозно/ изпълнение от моя страна съм относително доволен, все пак е за лична употреба. Разбира се, че не е изработена днес :-D :-D :-D

Прикачен файл

1.JPG

Прикачен файл

2.JPG

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

5.jpg

Прикачен файл

6.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт ное 27, 2018 7:53 pmChefo77 написа:
вт ное 27, 2018 2:16 pmnikel написа:
Някой може ли да поясни кое е незаконно?
Монетите и банкнотите са собственост на държавата и повреждането им е незаконно. Пише си го в закона, намери го, ако те вълнува
radius - майстор
Ммм чудо, след маслото е супер. Струва ми се, че всички мажете с едно и също - това габровското ли е?

Чефо, един вид твоите пари не са твои, макар да са твои :cool: ами са на БНБ.

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: