Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maistora1965 - специалист
пон ное 19, 2018 9:49 pmVarnap5 написа:
Извинявам се-не слънчогледови(сега съм на тях) #-o
Тези които 4акам са от царевица
Пелети от царевица интересно да качиш снимки да ги видим и как горят също.
Varnap5 - специалист
Няма проблеми.
Човека ме предопреди че правели повече пепел от слънчогледовите. Буквално(повече шлака)
Radoslaw - специалист
пон ное 19, 2018 10:03 amprascho написа:
Здравейте,

В събота обиколих 5-6 магазина в София и не можах да намеря вермикулит. Имате ли представа от къде мога да си купя? Искам да го поставя на вратите и да намаля топлинните загуби. При канал от 10мм предполагам трябва керамична навивка 10х10 мм.
Обади се ,ще ти дам,колкото ти трябва.
Sabonis - специалист
пон ное 19, 2018 10:48 pmVarnap5 написа:
Няма проблеми.
Човека ме предопреди че правели повече пепел от слънчогледовите. Буквално(повече шлака)
Може ли дс кажете от къде са тези царевични пелети и на каква цена
filmatoplo - майстор
Царевицата така се спича при горене ,че за няколко часа трябва механично с някакво желязо да извадиш от горивната глава една нажежена маса с формата на главата -и да продължи наново .
Varnap5 - специалист
Звънях от друг телефон а собственикът му сега не е тук.Иначе като дойде ще дам и номера.Цената с доставката до варна е 190 за тон.
Varnap5 - специалист
±359893687622 - това е номера на човека. Не му знам името.Някъде в интернет го намерих по обява.И сайта не си спомням защото тогава разглеждах страшно много обяви.
Varnap5 - специалист
±359893687622 - това е номера на човека. Не му знам името.Някъде в интернет го намерих по обява.И сайта не си спомням защото тогава разглеждах страшно много обяви.
filmatoplo - майстор
:lol: Царевични пелети =фураж на гранули :wink: .
Varnap5 - специалист
Пелетите пристигнаха .bg/tuning/carevichni-peleti.5141913.38823226]Изображение[/URL]

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: