Здравеите приятели по неволя!Казвам се Ники-драго ми е!Искам да благодаря на екипа направил този саит!Страхотен е!Тьй като сьм пьлен новобранец в строителните работи моля за помощ вещите в тази област маистори.ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ!Започнах грандиозен ремонт в гарсониера 45 кв.м.-панелка.Ужааас!Започнах с кухнята за да сменя трьбите.Врьзката между тавана и стените е с огромни ями и тук таме тече.Та реших аз да сваля цялата гипсова шпакловка и да сложа нова.И какви дупки се показаха-Ужас!Мисла да продьлжа и с хола.Та интересува ме може ли вьрху стара гипсова шпакловка да се нанася нова?И каква е технологията за нанасяне за да не се напука или да стане на пластове,за да не свалям шпакловката и в хола?Каква е технологията за работа с теракол,защото мисла да си налепя плочки и да скрия новите трьби?Както и да залепя плочки и в банята?Мисла да сложа и паркет ламиниран?Моля препорьчаите ми материали защото има толкова много видове че полудявам като отида в магазините!Благодаря Ви предварително с много надежда че ще ми помогнете сьс сьвети и акьл!БЛАГОДАРЯ!