Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
faicho74 - помощник
Здравеите приятели по неволя!Казвам се Ники-драго ми е!Искам да благодаря на екипа направил този саит!Страхотен е!Тьй като сьм пьлен новобранец в строителните работи моля за помощ вещите в тази област маистори.ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ!Започнах грандиозен ремонт в гарсониера 45 кв.м.-панелка.Ужааас!Започнах с кухнята за да сменя трьбите.Врьзката между тавана и стените е с огромни ями и тук таме тече.Та реших аз да сваля цялата гипсова шпакловка и да сложа нова.И какви дупки се показаха-Ужас!Мисла да продьлжа и с хола.Та интересува ме може ли вьрху стара гипсова шпакловка да се нанася нова?И каква е технологията за нанасяне за да не се напука или да стане на пластове,за да не свалям шпакловката и в хола?Каква е технологията за работа с теракол,защото мисла да си налепя плочки и да скрия новите трьби?Както и да залепя плочки и в банята?Мисла да сложа и паркет ламиниран?Моля препорьчаите ми материали защото има толкова много видове че полудявам като отида в магазините!Благодаря Ви предварително с много надежда че ще ми помогнете сьс сьвети и акьл!БЛАГОДАРЯ! :?
vidrata - специален-специалист
Абе ти бъзикаш ли се.
asinka - специалист
faicho74, я снимай това чудо да го видят майсторите....
faicho74 - помощник
Не се бьзикам просто искам да направа основен ремонт на жилището
faicho74 - помощник
Благодаря за бьрзата реакция все пак момци.Снимките ще прата по нататьк за да ги направа по светло
Ами първо завърши строителния техникум. :lol: или се научи по обектите ама това ще ти отнеме време.
Сериозно до колкото разбрах от първия ти пост си нямаш понятие от нищо .Само ще си изхарчиш парите и ще оакаш апартамента.Дано греша.
Стефан - майстор
Преди доста годинки и аз бях новобранец.
Благодаря на добрите хора тогава/доста от тях вече не са между нас/, че ми подаваха ръка за всичко. И не се подиграваха с мен. Но времената тогава бяха други. Бяха ЧОВЕШКИ. А сега всичко е бизнес - навсякъде всеки търси изгодата.
faicho74 - помощник
Ами мога що годе да чета по опаковките кое как се прави и как се збьрква.Просто неискам да ''осакатя апартамента'' както се изразявате затова се сьветвам пьрво с големите преди да предприема нещо.А утре ще подам документи за строителния техникум белким понауча нещо.
faicho74 - помощник
Благодаря за подкрепата!Лошото е че не сме човеци вече,но лично аз не спирам да се надявам за оправия! :shock:
Пич не ме разбирай погрешно.Само с четене по опаковките не се прави основен ремонт на апартамент.Това е нищо лично .Пък ако можем ще помогнем с нещо.

Тема "МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ЗА ЕДИН НОВОБРАНЕЦ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: