нед ное 25, 2018 11:01 pmRRT написа:А coclea power от 1-5 пипал ли си?нед ное 25, 2018 10:48 pmbmahob написа:Load pellet ми беше на -4 и реших да го направя на -3, но така не трябва ли да пуска повече, а не по-малко?нед ное 25, 2018 10:37 pmRRT написа: Днес ми се получи на 2 пъти странен проблем.Ако си намалил много пелетите се получава .... Да си пипал дозите и времето?
Има пелети, а изписва аларма 6 no pellet, като втория път преди минути и направо изключих печката. Притеснява си ме....
Къде може да е проблема, колеги?
Утре пак ще си гонаправя на - (минус) 4
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob
- майстор
2307 мнения в "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21"
RRT
- напреднал
пон ное 26, 2018 12:00 pmbmahob написа: дай ми стойностите, ако намалиш прекалено първа почва да пуск апрекалено малко и загасва..... не може да подържа огъняСтойностите на шнека ги бях барал преди месец. След това не съм. Вчера промених само load pellet. Тази сутрин преди да запаля печката си го направих както си беше и преди, запалих я около 8:30ч и преди 10 мин. жената ми звънна да ми каже, че пак се е получил същия проблем...![]()
Вечерта ще напиша и стойностите
bmahob
- майстор
пон ное 26, 2018 12:19 pmRRT написа:Абе да не прави дупка в средата при шнека и отстрани да си има пелети, прибутвайте гипон ное 26, 2018 12:00 pmbmahob написа: дай ми стойностите, ако намалиш прекалено първа почва да пуск апрекалено малко и загасва..... не може да подържа огъняСтойностите на шнека ги бях барал преди месец. След това не съм. Вчера промених само load pellet. Тази сутрин преди да запаля печката си го направих както си беше и преди, запалих я около 8:30ч и преди 10 мин. жената ми звънна да ми каже, че пак се е получил същия проблем...![]()
![]()
RRT
- напреднал
пон ное 26, 2018 1:56 pmbmahob написа:Не, колега. Бутат се постоянно. Ето и това, което съм променял:пон ное 26, 2018 12:19 pmRRT написа:Абе да не прави дупка в средата при шнека и отстрани да си има пелети, прибутвайте гипон ное 26, 2018 12:00 pmbmahob написа: дай ми стойностите, ако намалиш прекалено първа почва да пуск апрекалено малко и загасва..... не може да подържа огъняСтойностите на шнека ги бях барал преди месец. След това не съм. Вчера промених само load pellet. Тази сутрин преди да запаля печката си го направих както си беше и преди, запалих я около 8:30ч и преди 10 мин. жената ми звънна да ми каже, че пак се е получил същия проблем...![]()
![]()
Load pellet - -4
Cadence cleaning - 45
Coclea power 1 - 0.9
Coclea power 2 - 1.7
Coclea power 3 - 2.6
Coclea power 4 - 3.5
Coclea power 5 - 4.4
Duration cleaning - 35
Exhaust en start - 2300
Exhaust engi-avv - 2650
Exhaust engine 1 - 1650
Exhaust engine 2 - 1850
Exhaust engine 3 - 2050
Exhaust engine 4 - 2250
Exhaust engine 5 - 2450
Това е като настройки
bmahob
- майстор
пон ное 26, 2018 8:20 pmRRT написа: Ще ги пробвам утре. Обадих се в сервиза и от там ми казаха да направяТова е до колко градуса в комина да хваща че гори печката... Според мене проблема е че си намалил степените
n-8-6-28 Treshol OFF от 70с° на 60 и не би трябвало да се получава така. Какво всъщност е това.?
Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература