kikokiko написа:И ти си прав, ама в програмата не ми дава, че резолюцията е станала по-малка. Вярно е и, че и матрицата се дърпа на първо време и не дава много много да му се правят корекции поради някакъв auto mode.Yavor_Sv написа:Решение на проблема заоблени ъгли без смяна на по-ниска резолюция :Пробвах с тази програма, но не става -![]()
Програма : PowerStrip v.3,75 Build 590. Сигурно и с други версии става.
Специално за тази далаверата е следната.
защото цялата повърхност на матрицата е с резолюция 1024/768 и няма как само с част от матрицата пак да се възпроизведе същата резолюция.
Ако монитора беше с по- голяма резолюция от 1024/768 - щеше да стане.
PS. Yavor_Sv - Докъде стигна с проектора ?
Аз като гледам също не забелязвам промяна освен в размера на видимата част. Ако е само илюзорен резултата бих казал, че е задоволителен така на първо време като гледам.
Ако и на теб така да се каже ти се "дърпа" матрицата чекни с отметка опцията Lock scan frequencies. При мен помага доста повече на широчина от колкото на височина, но успявам да смаля екрана значително, нищо че още нямам лампа, за да го видя на стената.
И от тук продължавам. Очертават ми се може би други разходи и за това не бързам да купувам лампа, ама като гледам в началото на новия месец ще намеря сигурно.
Освен това искам лично да си купя металхалогена, защото по интернет не изглеждат надеждни нещата, в смисал, че няма да ми пратят това, което ми трябва, а и не са много отзивчиви.
Също така имам работа по кутията, не много, но закрепянето на френенловата леща ми е проблем за сега. Честно казано иска ми се да мога да си купя такава по размера на матрицата, ама за сега с тази на първо време да видим как ще са нещата.

Можеш ли да драснеш една бърза схема как се свързва лампата с дросела и запалката ? Намерих схема в руския сайт, ама искам да сравня.
Как е проектора, има ли някакви изменения ? Дизайнерски и други.