Здравейте,може ли някой да качи пак таблицата за изчисление на количеството пилети за съответните мощности,че съм я изтрил.
Благодаря
Благодаря
съб дек 15, 2018 1:22 pmAleksandar Ivanov написа: Здравейте,може ли някой да качи пак таблицата за изчисление на количеството пилети за съответните мощности,че съм я изтрил.Заповядай!
Благодаря
съб дек 15, 2018 10:56 pmTimoti написа: Колегите с RB 20 които горят слънчогледови пелети бихте ли си написали настройките съответно за p1 p2 p3Заповядай
Поздрави !
нед дек 16, 2018 8:14 amfilmatoplo написа:Секунди, цикъл, вентилатор.Слънчогледови с толкова слаб въздух
. какво е това 5,9 на всяка степен .
съб дек 15, 2018 10:56 pmTimoti написа: Колегите с RB 20 които горят слънчогледови пелети бихте ли си написали настройките съответно за p1 p2 p3Казвано е десетки пъти, че настройките са строго индивидуални и зависят от котел, комин, атмосферно налягане ... качество на пелетите. Случвало ми се е да ме подлъжат с хубава партида слънчогледови, другата година от същият производител - много шлака, загуба на пламък, пепел ....
Поздрави !
нед дек 16, 2018 9:51 amTimoti написа: от вчера ги горя до сега не бях и си играя да я наглася за това исках да споделите вашите,старите настройки ми бяха стандартните както са в инструкцията само въздуха беше различен и за иглолистни бяха добре ,но гледам ,че пепелта на слънчогледа е доста едра и някак си докато горят се натрупват много докато паднат но пък нямам не изгорели падналиПри мен настройките за чамови и слънчогледови са еднакви като подаване, само вентилатора е с два процента повече за всяка степен при "черните". В греенето и разхода не съм видял разлика, само пепеляка е повечко.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: