Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo
- майстор
5187 мнения в "Пелетна камина Грейко"
tsvetanm
- помощник
вт дек 18, 2018 6:56 pmfilmatoplo написа:Я, къде бил ключа от бараката!Абе някой ще открие топлата вода, ама а да видим
-тази букса отзад е за Натурелски стаен термостат , включването на кой да е др термостат се извършва на платката
на клема rt .
За Bboil RF - виждал съм го, но не бях сигурен дали може да се ползва с Бижуто.
filmatoplo
- майстор
Влез в сайта на Натурела и разгледай стайния термостат който се включва на външната букса . 
filmatoplo
- майстор
filmatoplo
- майстор
Ами избери си един термостат по цена и си готов . 
dane78
- помощник
Здравейте , наскоро се сдобих и аз с едно грейко бижу , момчетата от сервиза в София я доставиха до вилата на 45 км от София .Направиха и настройките и монтираха ми и Салус за безжично управление и я пуснаха да работи ( кеф цена нема )
Радвам си се аз на каминката пускам я една събота през телефона , отиваме вечерта , вън -5 вътре 22 , каминката работи ритмично абе роматика:).
Лягаме си и сутринта към 6 жената ме буди и студено , камината не гори и нещо пищи . Ами сега ?
Взимам опътването чистя грешката и започва уж да пали , уви чува се мотора на шнека ама в пепелника не падат трици . След като почаках доволно време да си извърти процедурата по запалване и ми даде пак неуспешно палене минах в ръчено зареждане през менюто , отворих вратичката и погледнах шнека . Седи си и не помръдва , а мотора си се чува как се върти .
В 6.30 сутринта разбуден и ядосан сложих една духалка в спалнята жената поне да е доволна и си запалих газовата печка в хола . Четох по форумите не намерих подобен проблем и реших че ще звъня на техниците макар и в неделя , ама викам айде поне 9 да стане .
Извадих всички пелетки от бункера с едно канче (бавна и дразнеща задачка) исчистих го с прахосмукачката и какво да видя , шнека се откачил .
Мърда напред назад леко и се върти на ръка , свалих страничния капак на камината да видя дали не мога да го оправя сам , ама като се сетих че все пак е гаранционна реших да звънна на фирмата доставчик . В 9 ч пратих по едно клипче през вайбъра на техника и на шефа на фирмата и неочаквано за мен след няколко минути и двмата ми звъннаха .ТОВА Е НЕДЕЛЯ СУТРИН в 9 и 5 мин .След няма и час и 30 мин техника дойде . Свали мотора пъхна шнека зави го и запалихме камината всичко ок и си тръгна.
ОСТАНАХ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕЗИ ХОРА
Радвам си се аз на каминката пускам я една събота през телефона , отиваме вечерта , вън -5 вътре 22 , каминката работи ритмично абе роматика:).
Лягаме си и сутринта към 6 жената ме буди и студено , камината не гори и нещо пищи . Ами сега ?
Взимам опътването чистя грешката и започва уж да пали , уви чува се мотора на шнека ама в пепелника не падат трици . След като почаках доволно време да си извърти процедурата по запалване и ми даде пак неуспешно палене минах в ръчено зареждане през менюто , отворих вратичката и погледнах шнека . Седи си и не помръдва , а мотора си се чува как се върти .
В 6.30 сутринта разбуден и ядосан сложих една духалка в спалнята жената поне да е доволна и си запалих газовата печка в хола . Четох по форумите не намерих подобен проблем и реших че ще звъня на техниците макар и в неделя , ама викам айде поне 9 да стане .
Извадих всички пелетки от бункера с едно канче (бавна и дразнеща задачка) исчистих го с прахосмукачката и какво да видя , шнека се откачил .
Мърда напред назад леко и се върти на ръка , свалих страничния капак на камината да видя дали не мога да го оправя сам , ама като се сетих че все пак е гаранционна реших да звънна на фирмата доставчик . В 9 ч пратих по едно клипче през вайбъра на техника и на шефа на фирмата и неочаквано за мен след няколко минути и двмата ми звъннаха .ТОВА Е НЕДЕЛЯ СУТРИН в 9 и 5 мин .След няма и час и 30 мин техника дойде . Свали мотора пъхна шнека зави го и запалихме камината всичко ок и си тръгна.
ОСТАНАХ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕЗИ ХОРА
Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература