Почти винаги при мен -на дисплея на горелката показва повече температура от това на термометъра на котела
.

чет дек 20, 2018 5:28 pmandy_forresite написа: Моят от нов показва 42 градуса и не мърда от това. Е, мърда, като го почукна, но пак засяда там като препариран. Стори ми се доста бъгаФ уред и се отказах и от гаранцията, щото нямам канал в мазето и като се сетя че трябва с тигана да източа толкова литри ... не, благодаря. Освен термометъра не работеше и манометъра, така го беше стиснало пластмасовото "стъкло" на уреда. Аз си пълня полека и си гледам в уреда, той естествено си показва 0 и когато погледнах в монтирания манометър от предната система то отива на 1.5 атм.Аз моя при внасянето в мазето го бях натиснал и му бяха заседнали стрелките но при наместване се оправи. Ама не го гледам, имам си манометър на пълненето и само него си гледам, за температурата съм дал 80 пък колкото вдигне. Ама повече от 72 не вдига.бегом към крана в банята да спирам. След почуквания манометърът заработи и е 1:1 с допълнителния.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: