Колеги намерих маистор които ще доиде в събота.Ще източим системата ще проверим помпата и РС.С тези алфа плам тои се разправял.Ще пиша в събота вечер какво е станало.

пет дек 21, 2018 6:08 ampreslav написа: На фиг.14, която е на стр.13 от инструкцията се вижда нещо черно като капачка на вентил - не е супер логично да е от долната страна на РС, но не е невъзможно.Газовия обем да е под водния? То е възможно, но ако е така, производителя не смята разширителния съд за нещо от особена важност за безопасността.
filmatoplo написа: За сега нещата са спокойни , но след година две разширителните съдове по камините ще започнат да дават фира .Защо точно такива граници.
пет дек 21, 2018 2:56 pmТрифон П.Трифонов написа:Честно казано не знам.....пет дек 21, 2018 2:19 pmbmahob написа: Пак ви казвам аз отпред и отстрани като съм махал капаците винтил не съм намиралТова не означава,че вентил няма, нали?![]()
![]()
![]()
![]()
пет дек 21, 2018 12:51 pmHursa написа: Газовия обем да е под водния? То е възможно, но ако е така, производителя не смята разширителния съд за нещо от особена важност за безопасността.Не е невъзможно вентилът да е просто изведен отстрани (за удобство на пълнача), а в същност въздухът да е в горната част на РС. Когато се наложи да доработваме нашия РС, вентилът се оказа на средата на "кюфтето" - ти все си мислиш в посока, че може и без мембрана, а аз все си мисля, че сърбойците са знаели какво правят и не са творили глупости с доза компромис.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: