вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: Аз ти дадох един със снимков матерялАми какво да разбера от него! Какво има за разбиране: "Препоръчвам влизайки в ново жилище тотално преправяне и ревизия на стореното от стрителя, без значение кой е той и несъвесните му работници, не коства нищо, за разлика от последствията.", какво разбра от него
![]()
вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: Дори се учудвам че няма коментар по него, а си направих труда да свалям и качвам снимки за да бъда полезен.И какъв коментар искаш? Какво да коментирам - опита ти ли! (Ами не се съмнявам в него; какво да го коментирам.)
вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: Това ме наведе на мисълта че някой или не ме разбира или не иска, защото щади една кофа замака в повече за сметка на свършена отговорно и качествена работа.Моля, не подценявай. А аз ще се моля да не се надценявам.
вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: Щях да се зарадвам на питания що е полипропиленова и ПВЦ тръба, кое се ...Спокойно. Ще те зарадвам.
Непременно!

вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: Аз със твоята тема приключих, ....Жалко!
Но решението си е твое.
Добре би било да си го преразгледаш. Още повече, че не съм те обидил с нито една своя дума.
Разбирам, че според теб, съм 'хвърлил' лоши думи по теб. И ако е станало така (не съм го усетил) моля за извинение за лошите думи. Моля!
вт дек 25, 2018 6:22 pmchapara написа: ... бъди здрав и мотивиранКаквото ми пожелаваш - да ти дойде двойно на главата; двойно бъди здрав!!!![]()