Шопе, аз навремето горих такъв пепеляк като твоя,но го мокрех с вода нямах вентилатор,но си гореше доста добре с горно горене.Ако не го знаеш този номер с водата го пробвай.Бъди здрав и весели празници. 

чет дек 27, 2018 1:39 pmшоп написа: ...Абсолютно вярно. Сега не ми дойде на акъл, че не топля инцидентно, при изстинала къща.
Трифон, може и повече да е, защото през това време къщата черпи от буфера, всъщност буфера е проточен и на връщащата вода. Само с една помпа съм.
чет дек 27, 2018 12:28 pmfbr написа: Шоп-е Екоенергията ти, гори ли ги тия въглища, че гледам поляците да се оплакват, тая сгур се натрупва върху чашката и задръства горелката.Екоенергията ги гори и няма никакви проблеми. Дуракоустойчива е. Щнека е от лят чугун и над метър дълъг и тежи сигурно 10 кила.
чет дек 27, 2018 2:39 pmgardenER-- написа: Шопе, Цялата тази процедура с монтажа на горелката, ти ли си я извърши или с помощ на специалист?У нас майстор не влиза...
чет дек 27, 2018 7:57 pmandy_forresite написа: Още един майстор е влизал у вас, Шоп. Тук ключовата дума е коплънд. Онзи който живеел наблизо и не си знаел с какво се занимава
![]()
чет дек 27, 2018 7:57 pmandy_forresite написа: Жалко че няма термометър на димоотвода на този виадрус. Със сигурност като се разгори огъня там пАри.Има термометри навсякаде. След фукса на руския КЧМ 5 има подвързан 6 секционен виадрус.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: