ср дек 26, 2018 5:19 pmchapara написа: Имаш на вертикалата компенсатор, който да ти позволи снижаване на У-тката някой и друг сантиметър.Имам. Какво от това?
Как да сваля входа във ВКК надолу??? Не знам как.
ср дек 26, 2018 5:19 pmchapara написа: Ето ти едни 2 - 4 см. денивелация.Аз не виждам как да сваля дори сантиметър. Камо ли 2; или пък 4 см.
ср дек 26, 2018 5:19 pmchapara написа: Нека всяка подова тръба влезне максимално близо до вертикалата...Не ми е ясно.
Да драснем някаква схемичка, става ли?
Благодаря!
ср дек 26, 2018 5:19 pmchapara написа: Избегни 90* на тръбите.Това принцип ли е? Или препоръка?
Ако е принцип, защо се произвеждат колена 87 градуса?
Ако е препоръка - тя важи ли и за коляното (87 градуса), което понастоящем е монтирано на мястото (около точка 9 на снимката), в което отпадната вода от мивката 'тръгва' по подовата тръба (към ВКК)?
ср дек 26, 2018 5:19 pmchapara написа: .... !,5 % е достатъчен наклон. Дано така успееш поне да не се вдигнеш над нивото на коридора.Май не съм споменавал досега: Понастоящем - преди да съм къртил масово - нивото на замазката, положена в банята от строителя, в зоната на вратата на банята, е по-висока от нивото на замазката в апартаментния коридора с 35 мм. Т.е. при отвора за вратата на банята имам (бонус от строителя

Извиках преди седмица някакъв майстор на бани. На първо четене рече, че след майсторията му, вероятно стъпалцето ще стане по-ясно изразено.