Иначе... Махаш сегашния главен предпител и сегашната ДТЗ. Сбутваш отляво на дясно по шината предпителите и на мястото на главния слагаш една нова ДТЗ 63А/30мА. От долу махаш двата гребена и слагаш цял, и си ти.

Иии
 струва ми се, че сградата няма акт 16 и не е негова работа да бърка в неприета инсталация, а ако има то трябва да е с 5 годишна гаранция и пак няма работа да пипа там.
  струва ми се, че сградата няма акт 16 и не е негова работа да бърка в неприета инсталация, а ако има то трябва да е с 5 годишна гаранция и пак няма работа да пипа там.

Човека иска според мене не повече ДТЗта, а всички кръгове да са през ДТЗ. И щом задава въпрос как да стане, значи няма да стане. Ама нека пък да знае, че може да стане. Никой не твърди, че това е най-рационалното решение.
 Човека иска според мене не повече ДТЗта, а всички кръгове да са през ДТЗ. И щом задава въпрос как да стане, значи няма да стане. Ама нека пък да знае, че може да стане. Никой не твърди, че това е най-рационалното решение.  У нас аз съм ДТЗ. Като тръгне детето към някой контакт преди да му изтръпнат ръцете от тока му изтръпват от мойте ръце
  У нас аз съм ДТЗ. Като тръгне детето към някой контакт преди да му изтръпнат ръцете от тока му изтръпват от мойте ръце