Сигурен съм, че като не е можал единия сервизен техник, от фирмата ще пратят друг, като трябва шефа ще дойде, ако трябва от Грейко ще дойдат. Ама сега като са почивни дни и навън е студено, всички седим на топло и си чешем ... клавиатурите 

Ще се оправи -сигурен съм .Ако става на въпрос то и датчика е здрав но съпротивлението му в омове не съответства и показанието му прави беля -късае се за 5-6 градуса точност .Никой не упреквам -който разбира от електроника знае че съм прав  .
 Ще се оправи -сигурен съм .Ако става на въпрос то и датчика е здрав но съпротивлението му в омове не съответства и показанието му прави беля -късае се за 5-6 градуса точност .Никой не упреквам -който разбира от електроника знае че съм прав  . ). Разбирам я, че представите и за автоматизирано съоръжение са по-идеализирани, но тя просто си няма представа за какво става дума при други марки, които изобщо нямат сервиз, към когото да се обърне или когото да оплюе по форумите
 ). Разбирам я, че представите и за автоматизирано съоръжение са по-идеализирани, но тя просто си няма представа за какво става дума при други марки, които изобщо нямат сервиз, към когото да се обърне или когото да оплюе по форумите  . Да, може да си купи камина от Практикер, Хоуммакс или тем подобни, ще има и фактура и писмена кореспонденция може да си води, както я съветват разни сеирджии без работа, но и без идеи за помощ. Интересно ми е да ги видя дали ще продължават с акълите или се крият в миша дупка
 . Да, може да си купи камина от Практикер, Хоуммакс или тем подобни, ще има и фактура и писмена кореспонденция може да си води, както я съветват разни сеирджии без работа, но и без идеи за помощ. Интересно ми е да ги видя дали ще продължават с акълите или се крият в миша дупка  .
 . Ше се оправи камината -жалко че съм далече
 Ше се оправи камината -жалко че съм далече   .Ако турите бас бих се пробвал
 .Ако турите бас бих се пробвал   .
 .нед яну 06, 2019 9:39 amfilmatoplo написа:то някой и без бас може да се пробва, ама не се знае къде еШе се оправи камината -жалко че съм далече
.Ако турите бас бих се пробвал
.
нед яну 06, 2019 10:09 amdako_5 написа:Някъде по столичния край. Поне така прочетох преди няколко страници.нед яну 06, 2019 9:39 amfilmatoplo написа:то някой и без бас може да се пробва, ама не се знае къде еШе се оправи камината -жалко че съм далече
.Ако турите бас бих се пробвал
.
нед яну 06, 2019 9:39 amfilmatoplo написа: Ако турите бас бих се пробвалКазвай мизата и да залагаме! Не се съмнявам, че ще я оправиш, а че ще се захванеш!.

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: