ср яну 09, 2019 10:39 pmvalio_ruse написа:Можеш ли да направиш и за мен?Пиши си телефона на ЛС да говорим.чет ное 22, 2018 11:35 pmaatri написа:На работа си я правих.пет ное 02, 2018 3:49 pmvalio_ruse написа: Здравейте колеги,Супер си колега !
Да се похваля с нова модифицирана пота за моята PM13.
Използван материал - AISI304 - 3mm.![]()
Кой ти я прави(ако не е тайна) че моята си е за нова.
пон яну 14, 2019 11:12 pmaatri написа:Твоята изгоря ли? И ако да, след колко изгорени пелети? Работи ли камината на високи степени? Нова кошница си купих миналата година за 40 лева, Оригиналната е с изгорени 90 торби за две години и е като нова. Купих друга, за да я преустроя без да пипам заводската. Преустройството се оказа сполучливо и сега имам резервна. Все още не съм срязал страничните капаци за достъп до ревизиите, защото за съжаление при мен отворите не са както при теб. При теб са два квадрата и са по-високо, при мен са два правоъгълника и долният е направо на дъното на камината, което води до нужда от отрязване на капаците до долу и премахването на единия отвор за щифта. Усложняват се малко нещата.ср яну 09, 2019 10:39 pmvalio_ruse написа:Можеш ли да направиш и за мен?Пиши си телефона на ЛС да говорим.чет ное 22, 2018 11:35 pmaatri написа:На работа си я правих.
Супер си колега !Кой ти я прави(ако не е тайна) че моята си е за нова.