съб яну 26, 2019 2:56 amnikolov333 написа: Сори, ма не мога са запра..![]()
![]()
![]()
![]()
Нека намерим най-тънките цени.
themask
- специалист
3095 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6"
muhala
- майстор
cholev
- майстор
съб яну 26, 2019 7:33 pmmuhala написа:Ако не ти се чака до понеделник jecasus-a може и да погледнеш тубата- гледам и на 120мм работи:съб яну 26, 2019 12:41 amjekasus написа: Аз само добро мисля за него.Може ли да завие 5х50 винт в чам без пилотна дупка?
Ако имах още един патронник, щеше да е перфектно...
големите размери разбира се са по удобни с импакта, но 5х50 е стандартен за 12в. Лично ще тествам на коя позиция на регулатора въртящ момент ще задейства
пишман_майстор
- майстор
Загледах се и аз по винтоверта. Трябва ми нещо евтино, че тия малките ги губя/понякога пада от "ниско" или ги забравям навън , както се случи и последния път . Поръчах го, ще дойде вторника, 30евро. Искаше ми се още една батерия, но ще я взема комплект с лампата , тя е 20 евро. Ще изчакам за нея.
Учудих се , че
Предполагам , че е с фалшименто електроника на батерията и ще даде бърже фира аку-то. И в един момент ще замине в кофата скоропостижно . Такива и по-големи ги навивам задължително с по-здрав и мощен винтоверт.
Учудих се , че
cholev написа:но 5х50 е стандартен за 12в.видя ми се малко... презорващо.
Предполагам , че е с фалшименто електроника на батерията и ще даде бърже фира аку-то. И в един момент ще замине в кофата скоропостижно . Такива и по-големи ги навивам задължително с по-здрав и мощен винтоверт.
cholev
- майстор
За мене 5х50 е стандартно за 12в.
Одеве и пробвах.
5х50 на 17-18 позиция въртящ момент (от 19) Т25
5х60 на 18-19 Т25
5х120 на 19 недозави края (последния половин сантим с конуса), но на позиция дрелка без проблем. PZ2, но е видно, че това е границата на този тип задвижване
Винтовете се загряват осезаемо. Греда 12см на беседка работилница, напълно суха.
Одеве и пробвах.
5х50 на 17-18 позиция въртящ момент (от 19) Т25
5х60 на 18-19 Т25
5х120 на 19 недозави края (последния половин сантим с конуса), но на позиция дрелка без проблем. PZ2, но е видно, че това е границата на този тип задвижване
Винтовете се загряват осезаемо. Греда 12см на беседка работилница, напълно суха.
пишман_майстор
- майстор
Добре, било нормално 5х50 и нагоре... Каква е целта да се ползва за такива винтове, при положение, че специално ти имаш и по-мощен модел винтоверт и за него този размер е по-безпроблемен... Лично аз никога няма опитам, при положение, че имам и по-яки за такава цел.
Това е все едно да имаш голф комби с полезен товар 600кила и форд транзит с полезен - 1 тон. Имаш всеки ден товари от по 600 кила, но решаваш, че с голфарата ще се носи, щото може да го носи?! А форда за какво се пази?! С голфа ще носи, колко време ще носи ? 3 месеца макс и след това ще се скапе нещо, а може и още на третия ден нали.... А форделата този товар ще го носи и ще пее .
И сега някой да не ме репликира, че Гуфи нищо няма му стане от такива товари. Имал съм години наред различни коли , вкл. и три транзита .
Отклоних се малко, моля за извинение...
Това е все едно да имаш голф комби с полезен товар 600кила и форд транзит с полезен - 1 тон. Имаш всеки ден товари от по 600 кила, но решаваш, че с голфарата ще се носи, щото може да го носи?! А форда за какво се пази?! С голфа ще носи, колко време ще носи ? 3 месеца макс и след това ще се скапе нещо, а може и още на третия ден нали.... А форделата този товар ще го носи и ще пее .
И сега някой да не ме репликира, че Гуфи нищо няма му стане от такива товари. Имал съм години наред различни коли , вкл. и три транзита .
Отклоних се малко, моля за извинение...
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература