• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
:lol: :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб яну 26, 2019 2:56 amnikolov333 написа:
Сори, ма не мога са запра.. :-D :lol: :lol: :supz:
:shock:
muhala - майстор
съб яну 26, 2019 12:41 amjekasus написа:
Аз само добро мисля за него.
Ако имах още един патронник, щеше да е перфектно...
Може ли да завие 5х50 винт в чам без пилотна дупка?
jekasus - майстор
muhala написа:
В понеделник ще пробвам, греди имам на обекта, май и винтове имам.
Ще пробвам и на двете скорости.
cholev - майстор
съб яну 26, 2019 7:33 pmmuhala написа:
съб яну 26, 2019 12:41 amjekasus написа:
Аз само добро мисля за него.
Ако имах още един патронник, щеше да е перфектно...
Ако не ти се чака до понеделник jecasus-a може и да погледнеш тубата- гледам и на 120мм работи:

големите размери разбира се са по удобни с импакта, но 5х50 е стандартен за 12в. Лично ще тествам на коя позиция на регулатора въртящ момент ще задейства
пишман_майстор - майстор
Загледах се и аз по винтоверта. Трябва ми нещо евтино, че тия малките ги губя/понякога пада от "ниско" или ги забравям навън , както се случи и последния път . Поръчах го, ще дойде вторника, 30евро. Искаше ми се още една батерия, но ще я взема комплект с лампата , тя е 20 евро. Ще изчакам за нея.
Учудих се , че
cholev написа:
но 5х50 е стандартен за 12в.
видя ми се малко... презорващо.
Предполагам , че е с фалшименто електроника на батерията и ще даде бърже фира аку-то. И в един момент ще замине в кофата скоропостижно . Такива и по-големи ги навивам задължително с по-здрав и мощен винтоверт.
cholev - майстор
За мене 5х50 е стандартно за 12в.
Одеве и пробвах.
5х50 на 17-18 позиция въртящ момент (от 19) Т25
5х60 на 18-19 Т25
5х120 на 19 недозави края (последния половин сантим с конуса), но на позиция дрелка без проблем. PZ2, но е видно, че това е границата на този тип задвижване
Винтовете се загряват осезаемо. Греда 12см на беседка работилница, напълно суха.
пишман_майстор - майстор
Добре, било нормално 5х50 и нагоре... Каква е целта да се ползва за такива винтове, при положение, че специално ти имаш и по-мощен модел винтоверт и за него този размер е по-безпроблемен... Лично аз никога няма опитам, при положение, че имам и по-яки за такава цел.
Това е все едно да имаш голф комби с полезен товар 600кила и форд транзит с полезен - 1 тон. Имаш всеки ден товари от по 600 кила, но решаваш, че с голфарата ще се носи, щото може да го носи?! А форда за какво се пази?! С голфа ще носи, колко време ще носи ? 3 месеца макс и след това ще се скапе нещо, а може и още на третия ден нали.... А форделата този товар ще го носи и ще пее .
И сега някой да не ме репликира, че Гуфи нищо няма му стане от такива товари. Имал съм години наред различни коли , вкл. и три транзита .
Отклоних се малко, моля за извинение...
nikolson - майстор
Въпросът е, колко винта ще завиеш.
Chefo77 - майстор
Въпросът е ЗАЩО да ги завиваш с по-малкия? Мързел? Ако нямаш друго наблизо - ОК, завий няколко. Но да е на 5 метра и да го пазиш за нов ...
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: