• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phantom_ - специалист
Ок щом казваш. :roll: Моя не е такъв, както писах и по рано. Всеки може да използва какъвто си иска варианти много :wink: и този става и много други.
4799inpl64 - специалист
чет яну 31, 2019 12:25 amRadoslaw написа:
ср яну 30, 2019 2:27 pmphantom_ написа:
Сега да поясня и Аз, какво не ви е ясно? Всичко е описано, без точния механизъм използван от мен?!?Прочетете темата на всеки съм отговорил с размера. Споделих ви идеята с която можете да горите всякакъв вид пелети. А за сламата добавих че само тя не е скъпа и не са я вдигнали, защото слънчогледова люспа вече почти не се продава а всичко е затворен цикъл!! Кое не е така? И да изтрие колегата темата няма проблем за мен просто исках аз да го покажа пръв. Защото патент няма да извадя така или инъче :wink:

Механизма е толкова ясен ,че няма повече накъде.истинският е с регулируем ход и наистина е малко скъп около 200 лв.За съжаление и аз го нямам и не мога да го покажа,но китайските също вършат работа.единственото условие е да се знае ,горе долу ,колко ход ни е необходим.
това линеен мотор ли е?
filmatoplo - майстор
Горелката ще излиза ли на пазара или само на познати ,комшии и съфорумци.Под на пазара имам предвид -готов опакован продукт с име ,инструкция ,гаранционна карта ,сервиз и тем под . :)
Mariqn830 - напреднал
чет яну 31, 2019 10:22 amfilmatoplo написа:
Горелката ще излиза ли на пазара или само на познати ,комшии и съфорумци.Под на пазара имам предвид -готов опакован продукт с име ,инструкция ,гаранционна карта ,сервиз и тем под . :)
Дистрибутор ли ще ставаш Филма топло на горелката ако е така ще е супер за Бургаска област да има поне един представител :-D
phantom_ - специалист
Казах ви на пазар няма как да излезе. Не съм толкова силен финансово :lol: На познати и околията може. Пък с гаранция не е проблем,моторите и всичко си имат съпътстващи гаранций така или инъче.
filmatoplo - майстор
:) За Бургас да .Да слезе и на юг горелката :wink:
Andri01 - майстор
Че да какво ти е ,бе Филме ? На юг е топло,вечно лято, чехкини по монокини ... и се ядат палачинки,нали? :) :partyman:
phantom_ - специалист
чет яну 31, 2019 10:50 amfilmatoplo написа:
:) За Бургас да .Да слезе и на юг горелката :wink:
Това офицялно предложение ли е :-D
шоп - майстор
чет яну 31, 2019 7:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
Филматири е винаги серьозен.
Сериозно?
Аз лично повече вярвам на хора документиращи със снимки:-)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: