Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
пон фев 11, 2019 4:27 pmLazarGanev написа:
Това не е пукнатина, а сглобка. Шевът е по-скоро декоративен.
[-X [-X [-X
Абсурд.
Бащ си е спукана заварка и мен не ме интересува дали за дистрибутора, които е страна в спора е сглобка.
Аз няма да мръзна, не съм съм страна в спора, но ако съм дал 2000+ лв ще си търся правата гаранционно до дупка. Ще искам нова глава. Ако и тя се спука и пак не ми я сменят безплатно ще сезиркам КЗП.
Нищо, че някой "доволен" клиент се е изказал, че с тези 1-2 или повече пукнатини било даже по-добе. Влизал повече въздух :rolleyes:
Айде бе!
filmatoplo - майстор
Какво знам аз тоест това са ми казали от завода че там се срещат при зглобка две парчета метал ,Понеже седи там черта -те я приглаждат за естетична гледка ,сега има ли заварка -няма ли не знам по принцип ми прилича на заварка .А относно претенции по главата -указано ми е ако се появи нещо -да снема главата и да я върна в приличен вид задоволяващ човека , или свалям главата -заварявам я ,припилвам я до вид фабрична и я монтирам обратно .За замяна с нова не е ставало дума и не нужно .И аз не взимам страна -монтирам всякакви продукти и гледам да са качествени ,да не ми създават ядове- на мен и на хората .
чет фев 14, 2019 6:18 pmшоп написа:
пон фев 11, 2019 4:27 pmLazarGanev написа:
Това не е пукнатина, а сглобка. Шевът е по-скоро декоративен.
[-X [-X [-X
Абсурд.
Бащ си е спукана заварка и мен не ме интересува дали за дистрибутора, които е страна в спора е сглобка.
Аз няма да мръзна, не съм съм страна в спора, но ако съм дал 2000+ лв ще си търся правата гаранционно до дупка. Ще искам нова глава. Ако и тя се спука и пак не ми я сменят безплатно ще сезиркам КЗП.
Нищо, че някой "доволен" клиент се е изказал, че с тези 1-2 или повече пукнатини било даже по-добе. Влизал повече въздух :rolleyes:
Айде бе!
Шопе, принципно си прав.
Моята горелка също е "пукната". Още на първия месец.
Звъннах на инсталатора, каза ако ме притеснява да я пращам, ако си намеря заварчик да я заварява, а най добре да забравя.
Така е и до ден днешен.
Лазар и Филма са прави, че това е козметичен дефект или просто "пълнеж" е тая заварка.
Имаш право да не им вярваш, понеже са инсталатори.
Аз го пиша като обикновен потребител.
Имаш право и обосновано законово, но този "дефект" по никой начин не влияе на работата на горелката.
gnt69 - майстор
чет фев 14, 2019 8:34 pmfilmatoplo написа:
И аз не взимам страна -монтирам всякакви продукти и гледам да са качествени ,да не ми създават ядове- на мен и на хората.
И аз не вземам страна обаче виждам траен интерес от Шопа към горелките Грейко. Да не би да е решил да оставя кюмюра и да идва при слънчогледа. :partyman:
Аз пък съм доволен от горелката. Четвърти сезон се топля нямам пукнатини, нямам скъсяване на малкия шнек, по котела и горелката единственото подобрение е почистващи пружини. Топля къща 200 квадрата за 500-600 лева на сезон с минимални усилия. Не се занимавам да слагам допълнителни вентилатори от листосъбирачи по котела за да се чисти нито съм слагал шмиргели за дожигател, нито съм гънал ламаринки да правя турбулатори. Подобрения по горелката нула за 4 години.
Той да вземе да даде акъл на хората със всегоривни горелки да си търсят правата че изкупиха вентилаторите в БГ. Тез умните поляци все слагат вентилатори като на ковашки огнища по всегоривните. :partyman:
Rumen89 - специалист
чет фев 14, 2019 9:56 pmgnt69 написа:
чет фев 14, 2019 8:34 pmfilmatoplo написа:
И аз не взимам страна -монтирам всякакви продукти и гледам да са качествени ,да не ми създават ядове- на мен и на хората.
И аз не вземам страна обаче виждам траен интерес от Шопа към горелките Грейко. Да не би да е решил да оставя кюмюра и да идва при слънчогледа. :partyman:
Аз пък съм доволен от горелката. Четвърти сезон се топля нямам пукнатини, нямам скъсяване на малкия шнек, по котела и горелката единственото подобрение е почистващи пружини. Топля къща 200 квадрата за 500-600 лева на сезон с минимални усилия. Не се занимавам да слагам допълнителни вентилатори от листосъбирачи по котела за да се чисти нито съм слагал шмиргели за дожигател, нито съм гънал ламаринки да правя турбулатори. Подобрения по горелката нула за 4 години.
Той да вземе да даде акъл на хората със всегоривни горелки да си търсят правата че изкупиха вентилаторите в БГ. Тез умните поляци все слагат вентилатори като на ковашки огнища по всегоривните. :partyman:
500-600 на месец ли?
gnt69 - майстор
пет фев 15, 2019 6:46 amRumen89 написа:
500-600 на месец ли?
Аз горя между три и четири тона за сезон слънчогледови пелети тая година по 166 лева на тон. Ти по колко гориш. :partyman:
... за 500-600 лева на сезон с минимални усилия. :partyman:...
Зех та за хазаин. От мене усилията.
След последния есенен къмпинг са нанасям трайно заедно с кучката и пилците.
gnt69 - майстор
пет фев 15, 2019 8:28 amТрифон П.Трифонов написа:
Зех та за хазаин. От мене усилията.
След последния есенен къмпинг са нанасям трайно заедно с кучката и пилците.
Идвай ама без пилците. Абе и тях може да вземеш ама да са в буркани или кутии бутилирани, да може във топлите зимни вечери да замезваме. :partyman:
stridata - специалист
Топля къща 200 квадрата за 500-600 лева на сезон с минимални усилия.
Ба си мам*та! Аз с 4 тона ще изкарам за 90-100 квадрата и то на магия. А не виждам как може да се подобрят нещата? Дай ако искаш в другата тема за разхода да влезем в детайли как точно става твоя номер? Имам изолация на тавани, подове и външно, с термо глави на 21 градуса денонощно и съм започнал да го паля от Октомври?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: